Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Creative Sound Blaster Inferno

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster Inferno
4,6 9 hodnotení
Slúchadlá 40mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, Jack 3.5mm
Kód:  JP326n1 Produktové číslo:  70GH029000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Inferno

Creative Sound Blaster Inferno sú vysoko kvalitné herné slúchadlá s odpojiteľným mikrofónom, vďaka ktorým sa budete môcť naozaj vcítiť do každého herného sveta. Štandardný 3,5mm jack ľahko pripojíte ako do PC či MAC zostáv, tak do smartphonov so systémami Android a iOS. Slúchadlá tiež podporujú prehrávanie zvuku z hernej konzoly PlayStation 4.

Vysokú kvalitu zaisťujú 40mm neodymové meniče, pre vaše pohodlie slúži plyšové polstrovanie náušníkov s ľahkým hlavovým mostom. Pri hraní s kamarátmi potom iste využijete tiež mikrofón s ohybným ramenom a ľahko prístupné integrované ovládacie prvky.

Hlavné prednosti:

  • Využitie pre hry aj počúvanie hudby
  • Široká podpora zariadenia
  • Odpojiteľný ohybný mikrofón
  • Vysoká kvalita zvuku

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Při hraní her sluchátka hodně vržou a to jen když trošku pohnu hlavou !! a přes mikrofon to jde taky slyšet vrzání plastu co mám dělat ? Sem docela nespokojen .

Diskusia a poradňa k Creative Sound Blaster Inferno
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster Inferno Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster Inferno. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Inferno. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Inferno. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound Blaster Inferno.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií