Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition

Zobraziť katalóg
Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition
4,5 8 hodnotení
Herné slúchadlá na hlavu, s odnímateľným mikrofónom, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20 kHz, citlivosť 118 dB/mW, menič 50 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, ANC (potlačenie okolitého ruchu) , ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 1.2 m,
Kód:  JP326q2a1 Produktové číslo:  70GH031000003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition Predaj skončil

Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition

Profesionálne slúchadlá aj pre dlhé hranie

Slúchadlá od spoločnosti Creative sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie každého hráča. Na ušiach ich môžete mať aj dlhé hodiny, a to bez toho, aby Vás bolela hlava. Aj napriek svojej pohodlnej konštrukcii sa vyznačujú ohromujúcou pevnosťou, ktorá odolá každodennému drsnému zaobchádzaniu.Tento podarený upgrade veľmi obľúbeného herného headsetu BlasterX H5 prichádza s vylepšenými ovládačmi pre lepšiu citlivosť a presnejšiu reprodukciu zvuku. Vylepšený je aj mikrofón, ktorý Vám pomôže s prednesom vždy čistého zvuku aj v hlasnom hernom prostredí. Slúchadlá sú oproti predchodcovi dizajnovo elegantnejšie vďaka brúseným kovovým častiam, ktoré im dodávajú šmrnc. 



vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Reálny zážitok z hrania

Veľké 50 mm meniče slúchadiel Sound BlasterX H5 poskytujú úplne čistý zvuk.O veľkom výkone svedčí aj citlivosť dosahujúca hodnoty 118 dB/mW. Radí sa tak medzi najhlasnejšie slúchadlá vo svojej triede. Skvelý zvuk Vás vtiahnete priamo do deja.


Pohodlná konštrukcia

Slúchadlá sú vyrobené z kvalitných plastov, pohodlnej peny a príjemnej koženky. Na ušiach ich neucítite ani pri dlhých herných maratónoch. Aj keď flexibilný hlavový most obopína hlavu veľmi pevne, nikde Vás netlačí. 

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Naklonené meniče

Slúchadlá poskytujú svojmu užívateľovi dokonale čistý zvuk. To je dosiahnuté naklonením meničov. Vzniká tak akustická komora minimalizujúca vnútornú rezonanciu na minimum. 


Prirodzený zvuk

Východiskové nastavenie je volené tak, aby nebola preferovaná žiadna konkrétna frekvenčná oblasť. Výsledný zvuk sa tak vyznačuje úplnou prirodzenosťou a presnosťou.

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Odpojiteľný mikrofón

Aj v hlučnom prostredí bude Váš hlas skvele rozpoznateľný. Mikrofón totiž filtruje okolitý hluk. Pokiaľ ho práve nepoužívate, možno ho ľahko odpojiť.


Jednoduché ovládanie

Tlačidlá pre úpravu hlasitosti, vypnutie a zapnutie mikrofónu a pre ovládanie hlasových hovorov sú ľahko dostupné.

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Kompatibilný so všetkými zariadeniami

Slúchadlá Sound BlasterX H5 zapojíte ako do počítača, tak do mobilného telefónu alebo hernej konzoly. V balení nájdete aj 1,2 metrový rozdeľovací kábel pre pripojenie s jedným konektorom pre vstup mikrofónu a druhým pre výstup zvuku.


Nastavenie zvuku podľa požiadaviek

So softvérom Sound BlasterX Acoustic Engine Lite si môžete vybrať profil podľa svojej obľúbenej hry. Zvuk Vás tak vtiahne priamo do deja. Jasne začujete svišťanie guliek okolo Vašich uší alebo burácajúce motory pretekárskych špeciálov.

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas, v popise je uvedene: Slúchadlá Sound BlasterX H5 zapojíte ako do počítača, tak do mobilného telefónu alebo hernej konzoly. V balení nájdete aj 1,2 metrový rozdeľovací kábel pre pripojenie s jedným konektorom pre vstup mikrofónu a druhým pre výstup zvuku. To znamena, ze standardne je tam 1jackovy vystup/vstup (audio a mikrofon v jednom) a 1,2 metrovy rozdelovac je pri pripad, ze chcem 2x jack (1 na audio a 1 na mikrofon) ?

Dobrý den, chci se zeptat jak je možné tyto sluchátka připojit k x-Boxu one? Když mají jen jack. Děkuji za info.

Jak velké jsou naušniky/100mm?/

Diskusia a poradňa k Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition
Príslušenstvo pre Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií