PET AD homeoffice

Creative WP-250

Zobraziť katalóg
Creative WP-250
3,6 22 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, 13.5mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, Bluetooth 2.1 + EDR, A2DP, AVRCP, HSP, HFP, mikrofón, ovládanie hlasitosti, nabíjací kábel USB
Kód:  JP319k Produktové číslo:  51EF0480AA001 Stránky výrobcu

Creative WP-250

Bezdrôtové slúchadlá Creative WP-250 sú skvelým nástrojom pre pohodlnú hands-free komunikáciu, ale aj vysoko kvalitné stereofónne počúvanie hudby pri aktívnom športovaní. Konštrukcia do uší s vedením kábla za krkom bola navrhnutá s ohľadom na dnešný aktívny životný štýl. Vďaka tomu vám budú slúchadlá pevne sedieť v priebehu akejkoľvek fyzickej aktivity. Sú tiež vybavená vstavaným neviditeľným mikrofónom, ktorý sprostredkováva neskreslený zvuk pri konverzácii po telefóne.

Pripojenie pomocou technológie Bluetooth váz zbaví prekážok napríklad v podobe zamotaného kábla. Môžete sa teda sústrediť na tréning a ponoriť sa do čistých tónov hudby. Slúchadlá sú ideálne pre použitie s mobilnými telefónmi a MP3 prehrávačmi, ktoré podporujú stereofónny prenos hudby pomocou technológie Bluetooth. Môžete tiež diaľkovo ovládať základné funkcie prehrávania, pozastavenie alebo preskočenie skladieb. S plne nabitou batériou môžete až šesť hodín nepretržite počúvať hudbu alebo hovoriť - bohato postačujúce čas na tréning alebo prechádzku po meste.

Slúchadlá sú dodávané so silikónovými nástavcami do uší v troch veľkostiach, aby každému v ušiach sedela čo najlepšie. Prispôsobivý pásik na krk s tvarovou pamäťou zabezpečí, že slúchadlá budú sedieť ešte pevnejšie. Ak nie je váš počítač vybavený technológiou Bluetooth, nemusíte sa trápiť. K bezdrôtovému obojsmernému prenosu zvuku a hlasovej komunikácii si stačí dokúpiť bezdrôtový USB Bluetooth adaptér Creative BT-W1.

Obsah balenia:
Headset WP-250
1 pár silikónových nástavcov do uší vo veľkosti (S, M, L)
Nabíjací kábel USB (1 m)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative WP-250
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-250. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreative WP-250. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreative WP-250. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative WP-250.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií