AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative WP-300

Zobraziť katalóg
Creative WP-300
4,5 7 hodnotení
Slúchadlá 34mm Neodymium magnet, 18Hz-22KHz, Bluetooth 2.1 + EDR, A2DP, AVRCP, apt-X kodek, ovládanie hlasitosti, cestovné puzdro, nabíjací kábel USB
Kód:  JP319m Produktové číslo:  51EF0450AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative WP-300

Špičková bezdrôtová slúchadlá Creative WP-300 vybavená technológiou apt-X, ktorá zaisťuje okamžitý prenos krištáľovo čistého zvuku prostredníctvom Bluetooth pripojenia. Tešiť sa tak môžete na realistický zvuk u hudby i filmov prenášaný zo zariadení vzdialených až 10 m Výhoda použitia bezdrôtovej technológie je úplne jasná - už nikdy vás nebudú obťažovať žiadne káble vedúce k vášmu telefónu, prehrávaču, počítaču alebo akémukoľvek inému prístroju - od teraz si budete môcť užívať maximálnu voľnosti. Mäkké koženkové polstrovanie umožňuje počúvanie v maximálnom pohodlí i po veľmi dlhú dobu. Priamo zo slúchadiel možno regulovať hlasitosť prehrávania a základné funkcie. Presne vyladené neodymové meniče poskytujú skvelý zvuk a maximálne čistý počúvanie. Slúchadlá sú vhodné aj pre časté prenášanie - Náušníky možno zložiť naplocho tak, aby sa slúchadlá vošla do tašky či batohu a navyše k nim je dodávané cestovné puzdro. O napájanie slúchadiel sa stará Li-Ion batéria s kapacitou 240 mAh, ktorá sľubuje výdrž až 8 hodín počúvania hudby. Nabíjanie prebieha cez dodávaný USB kábel.

Parametre a špecifikácie:

Menič:

34 mm neodymový magnet

Frekvenčný rozsah:
18 Hz - 22 kHz

Impedancia:
32 ohmov

Citlivosť (1 kHz):
102 dB/mW

Rozhranie:
Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
Profily Bluetooth: A2DP (bezdrôtová stereo technológia Bluetooth), AVRCP (diaľkové ovládanie technológiou Bluetooth)
Zvukový kodek: apt-X, SBC
Prevádzkový dosah: Až 10 m

Napájanie:
Nabíjací lítium-iónová 3,7 V batéria s kapacitou 240 mAh
Doba nabíjania: 1 hodina
Doba prehrávania: 8 hodín

Hmotnosť:
107 g

Dodávané príslušenstvo:
Cestovné puzdro
nabíjací USB kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative WP-300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative WP-300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative WP-300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative WP-300.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií