AD homeoffice AD homeoffice

Creative WP-380

Zobraziť katalóg
Creative WP-380
3,9 17 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - bezdrôtové, 34mm Neodymium magnet, 18Hz-22KHz, Bluetooth 3.0, NFC, A2DP, AVRCP, HSP, HFP, apt-X kodek, cestovné puzdro
Kód:  JP319o1 Produktové číslo:  51EF0580AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative WP-380

Bezdrôtový headset Creative Hitz WP380 výhodne kombinuje technológie Bluetooth 3.0 a NFC. Ľahko s ním spárujete váš inteligentný telefón, tablet a podobné zariadenia, postačí vám k tomu jediný dotyk. Podporované kodeky aptX a AAC vám zaistia bezdrôtové počúvanie hudby v špičkovej kvalite a bez počuteľného oneskorenia. Mikrofón s technológiou ClearSpeech Engine aktívne potláča okolitý hluk a pomocou pokročilých algoritmov navyšuje čistotu zvuku, aby ste boli vypočutí v najlepšej dostupnej kvalite.

Rozmerné 34 mm meniče obstarávajú silný prednes s vysokou dynamikou a mohutnými basmi, vďaka ktorým si užijete najmä rytmy tanečnej hudby. Integrovaná batéria vám poslúži až pre 12 hodín bezdrôtového počúvania a nabijete ju prostredníctvom ľubovoľného portu USB. Keď sa vám batéria vybije, môžete využiť plochý kábel slúchadiel, ktorý sa len tak nezamotá a ľahko ho odpojíte.

Technológia viacbodového pripojenia Creative Multipoint umožňuje so slúchadlami bezdrôtovo spárovať dve rôzne zariadenia naraz a následne medzi nimi bez omeškania prepínať. Ideálne keď napríklad počúvate hudbu z tabletu alebo prenosného prehrávača a chcete byť pripravení prijať hovor z mobilného telefónu.

Doplňujúce informácie:

Bezdrôtový prenos:

Technológia: Bluetooth 3.0 + NFC
Profily: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodeky: aptX, AAC, mSBC, SBC
Maximálny dosah: až 10 m

Káblové spojenie:
Odnímateľný plochý kábel
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,2 m

Napájanie:
Li-ion batéria, 3,7 V, kapacita 430 mAh
Výdrž pri prehrávaní: 12 h
Výdrž pri hovore: 14 h
Nabíjanie z portu USB

Štandardné príslušenstvo:
Nabíjací kábel USB (1 m)
Odnímateľný plochý zvukový kábel, pozlátený 2,5 mm <-> 3,5 mm Stereo konektor (1,2 m)
Mäkké cestovné puzdro

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative WP-380 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-380. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative WP-380. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative WP-380. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative WP-380.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií