Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Teplá citlivá atramentová kazeta CreoPop - purpurová / priehľadná, ružová / priehľadná, oranžová / žltá

Zobraziť katalóg
Teplá citlivá atramentová kazeta CreoPop - purpurová / priehľadná, ružová / priehľadná, oranžová / žltá
Cartridge - Fotopolymér, určený na studenú tlač s CreoPop 3D, zmení farbu po oteplení
Kód:  DF525l Produktové číslo:  JS0009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teplá citlivá atramentová kazeta CreoPop - purpurová / priehľadná, ružová / priehľadná, oranžová / žltá Predaj skončil

Teplá citlivá atramentová kazeta CreoPop - purpurová / priehľadná, ružová / priehľadná, oranžová / žltá

Vychutnajte si voľný čas plný kreatívnych výrazov, umeleckej hry alebo len bláznivého trojrozmerného stvárnenia s 3D perami CreoPop. Čas strávený s týmto zariadením sa bude páčiť každému vo veku, profesionálnemu zameraniu alebo pohlaviu. 

Nechajte svoju umeleckú tvorivosť vylievať na papier alebo na stôl pomocou farby , ktorú vyplníte do magického pera. Jediným dotykom môžete dýchať život do všetkých možných postáv a vaše bláznivé nápady ako mávanie magickej hůlky. V balení sú tri kúsky atramentu, ktoré vydrží dlhé hodiny vašich hier. Výmena produktu je jednoduchá a intuitívna.Pri zahrievaní týchto výplní môžete zaznamenať bezprecedentné zmeny farieb. Oranžová sa zmení na žltú, fialovú až priehľadnú a ružovú až priehľadnú. 

farba:
Oranžovo - žltá, fialová - priehľadná a ružová - priehľadná

množstvo:
3 kusy

Poznámka:

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!


  • Tento tovar nie je vhodný pre deti do 10 rokov.
  • Výrobky z týchto materiálov nie sú vhodné pre deti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teplá citlivá atramentová kazeta CreoPop - purpurová / priehľadná, ružová / priehľadná, oranžová / žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CreoPop Temperature Sensitive Ink - purpurová/transparentní, růžová/průhledná, oranžová/žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CreoPop temperaturempfindliche Tinte - lila/transparent, pink/transparent, orange/gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CreoPop temperaturempfindliche Tinte - lila/transparent, pink/transparent, orange/gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CreoPop Temperature Sensitive Ink - bíborvörös/átlátszó, rózsaszín/átlátszó, narancssárga/sárga.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií