AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Crumpler Betty Blue Sling - black denim

Zobraziť katalóg
Crumpler Betty Blue Sling - black denim
Taška na tablet do veľkosti 10 "a veci dennej potreby, vyrobená z upravenej džínsoviny s prvkami z pravej kože, vnútorná veľkosť 26 x 30 x 8 cm
Kód:  GR599m06 Produktové číslo:  BEBS-002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Betty Blue Sling - black denim Predaj skončil

Crumpler Betty Blue Sling - black denim

Módnu taška na tablet. Praktická, štýlová taška cez rameno umožňuje nosiť so sebou tablet a ostatné potrebné veci. Je ľahká a pohodlná na nosenie. Vyrobená z odolného materiálu. Rohy tašky sú vybavené ochranou proti odreniu. Tašku zdobia detaily z pravej kože. Silný bavlnený popruh je ľahko nastaviteľný.

Prečo práve túto tašku?

  • praktická taška cez rameno
  • na tablet do veľkosti 10 "
  • magnetický klip na uzavretie
  • ochrana proti vypadnutiu tabletu
  • karabína na kľúče
  • farba tmavo modrá

úložný priestor

Štýlová taška Crumpler pojme okrem vecí dennej potreby aj 10 "tablet. Taška je vybavená nastaviteľným popruhom a magnetickým klipom k uzavretiu veka. Úložný priestor je doplnený o vonkajšie vrecko na zadnej strane uzatvárateľnú zipsom. Zips je kovový, aby sa nepoškodil pri častom používaní. Vnútri tašky je všitý pásik zakončený karabínou na pripnutie napr. zväzku kľúčov. Vnútorné vrecko je tiež na zips. Priehradka na tablet má samostatné istenie proti vypadnutiu tabletu.

použitý materiál

Nylon je vysoko kvalitný syntetický materiál a vlákna z neho vyrobené sú neuveriteľne silná. Pre dosiahnutie tkaniny Chicken Tex Supreme ™ je nylonové vlákno upravované vzduchom, to dáva konečnému produktu jeho klasickú hrubú a plstnatou textúru. Táto textúra je to, čo robí Chicken Tex Supreme ™ tak neuveriteľne odolný proti oderu. Pri výrobe tašiek a brašní Crumpler sa používa nylon miesto polyesteru (svetovo najpoužívanejší materiál), pretože polyester neznesie opotrebenia, ktoré tašky Crumpler potrebujú. Rovnako je v porovnaní s ostatnými materiálmi ako polyester, plátno (a iné, bavlnené materiály) pevnejší, ale zároveň ľahší.

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Betty Blue Sling - black denim. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling - black denim. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling - black denim. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler Betty Blue Sling - fekete farmer.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií