Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky

Zobraziť katalóg
CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky
4,1 25 hodnotení
Nabíjací stojan – s podporou rýchleho nabíjania, výkon 30 W, 3 výstupy, vstup USB-C, prepäťová ochrana, MagSafe, s indikáciou nabíjania, základňa na hodinky a AirPods, s 1m káblom, zakončenie kábla USB-C, na iPhone
Variant
Kód:  NZE305a6 Produktové číslo:  6974699970262 Stránky výrobcu
CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky Predaj skončil

CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky

Dnes nájdeme málo moderných rodín, v ktorých by nebolo niekoľko inteligentných zariadení s bezdrôtovým nabíjaním. Pokiaľ aj to vaše je schopné podporovať tento typ nabíjania, dobrou voľbou by pre vás by stojanček Powercube, ktorý vás zaujme elegantným vzhľadom aj funkčnosťou. Ak vás zaujíma celkový výkon nabíjania u tohto modelu, ten činí 20 W. Budete s ním schopní nabíjať až tri zariadenia naraz. Na napájanie samotného stojančeka je využívaný kábel s konektorom typu USB-C. Tento model vám ponúka možnosť rýchleho nabíjania. Vnútri balenia na vás bude dokonca čakať aj napájací kábel. Stojančeku nechýba ani ochrana proti prepätiu. Informácie o priebehu nabíjania budete mať vďaka zabudovanej dióde. K jeho ďalším prednostiam počítame podporu moderného spôsobu nabíjania spoločnosti Apple, ktorým je MagSafe. Môže pochváliť aj miestom na nabíjanie hodiniek. Je k nemu pribalený kábel dlhý 1 m. Hovoríme o alternatívnom príslušenstve, ktoré funguje rovnako ako originálne. Tomuto modelu dominuje modrá farba.

Zaujímavé parametre nabíjacieho stojančeka PowerCube CubeNest S310 PRO bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou uchytenia MagSafe – horsky

  • Elegantné a pohodlné nabíjanie inteligentných zariadení
  • Nabíjací stojanček Powercube vás osloví svojim ergonomickým dizajnom a funkčnosťou
  • Dá sa spoľahnúť na celkový nabíjací výkon 20 W
  • Nájdete u neho miesto na3 zariadenia
  • Dostanete k nemu kábel s konektorom USB-C
  • Ponúkame alternatívne príslušenstvo
  • Dizajn nabíjacieho stojančeka PowerCube CubeNest S310 PRO bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou uchytenia MagSafe – horsky podčiarkuje modrá farba
  • Vnútri balenia na vás dokonca čaká aj adaptér do siete
  • Sieťový adaptér s výkonom 20 W

Prednosti nabíjacieho stojančeka Powercube

Nabíjací stojanček počítame k jednému zo spôsobov, ako nabiť svoje zariadenia čo najpohodlnejšie. Ak máte zariadenie podporujúce bezdrôtové nabíjanie, postačí ho do neho iba položiť a stojanček sa o všetko postará za vás. Medzi prednosti tohto modelu patrí aj podpora rýchlonabíjania , tým máte vaše zariadenie takmer stále v prevádzke.  V balení sa nachádza aj kábel k stojančeku, ktorý potrebujete na jeho napájanie. S ochranou proti prepätiu máte zaručené, že určite nedôjde k poškodeniu vášho zariadenia. Okamžitú informáciu o stave nabitia vám poskytne indikátor. Nechýba mu dokonca ani podpora technológie MagSafe. Poslúži vám aj nabíjanie hodiniek, pretože mu nechýba špeciálne miesto určené pre ne.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
30 W Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
30 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
3 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, MagSafe, S káblom v balení, So základňou na hodinky, Indikácia nabíjania, So základňou na AirPods Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Určenie

Určenie
iPhone Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Výkon adaptéru
20 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne nabijet hodinky i v casti pro sluchatka? Dekuji za info

Diskusia a poradňa k CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky
Príslušenstvo pre CubeNest S313 Pro 3 v 1 bezdrôtová magnetická nabíjačka 3 v 1 s podporou upevnenia MagSafe – horsky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CubeNest S313 Pro - Kabelloses magnetisches Ladegerät 3in1 mit MagSafe Halter-Unterstützung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CubeNest S313 Pro - Kabelloses magnetisches Ladegerät 3in1 mit MagSafe Halter-Unterstützung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CubeNest S313 Pro 3 az 1-ben vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítés támogatásával Kék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií