AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2

Zobraziť katalóg
Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2
4,7 11 hodnotení
Ochranné sklo pre CUBOT King Kong Mini 2
Kód:  CUBa20 Produktové číslo:  TG KK 2 mini

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2

Displej vášho zariadenia sa môže aj napriek všetkej rozvážnosti jednoducho poškriabať, stačí ho len omylom pustiť na podlahu. Na prevenciu podobnej nehody príde vhod ochranné sklo Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2. Tvrdené krycie sklo je vhodné akurát na mieru CUBOT King Kong Mini 2. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu Cubot tak bude vaše zariadenie stále bezpečne chránené.

  • Ochranné sklo CUBOT King Kong Mini 2
  • Efektívne nahrádza tenkú fóliu
  • Aplikácia ochranného skla neobmedzuje citlivosť dotyku
  • Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2 možno jednoducho aplikovať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, telefon už sám o sobě má zjevně na displeji ochranou folii už od výrobce. Jak je to tedy s instalací ochranného skla. Původní folii je třeba odstranit nebo se to vrství na sebe?

Diskusia a poradňa k Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2
Príslušenstvo pre Cubot Tempered Glass pre King Kong Mini 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot Tempered Glass pro King Kong 2 Mini / 2 Mini Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubot Tempered Glass für King Kong Mini 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot Tempered Glass für King Kong Mini 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubot Tempered Glass King Kong 2 Mini / 2 Mini Pro üvegfólia.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií