AP+ nový vizuál PET

Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA

Zobraziť katalóg
Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA
5 1 hodnotení
plastový s metalickou fóliou, pohodlné otváranie pomocou nožného pedálu, celý pedálový mechanizmus je krytý a teda nenarušuje vzhled odpadkového koša, moderný dizajn, vhodný do kuchyne, kúpeľne či kancelárie, na povrchu nie sú vidieť odtlačky prstov, ľahko sa čistí, vďaka použitým materiálom vhodný do priestor so zvýšenou vlhkosťou, vysoká tvarová stálosť, odolné voči nárazom, obsahuje vnútornú úchyty na upevnenie odpadkového vreca, rozmery 73x39x29cm, objem 50L
Kód:  CUR1011a12 Produktové číslo:  02162-C14

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA Predaj skončil

Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA

Veľký odpadkový kôš s metalickou povrchovou úpravou skvele zapadne do akéhokoľvek prostredia. Krytý pedálový mechanizmus nenarušuje celkový dizajn. K lepšiemu umiestnenie odpadkového vreca slúži šikovné úchytky na vnútornej strane koša. Na rozdiel od ostatných košov rovnakého výrobcu pojme až 50 l odpadu a vďaka hranatému tvaru ho možno lepšie umiestniť do rohov či menších priestorov. Štýlová potlač z neho robí elegantný doplnok každej domácnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Objem 50 l
  • Vhodný do miestností so zvýšenou vlhkosťou
  • Ergonomický tvar vhodný do akéhokoľvek priestoru
  • Otváranie pomocou pedálu bez nutnosti siahať na veko
  • Moderné potlač pre všetkých, ktorí si potrpia na dizajn

Všestranný Curver Decobin

Predstavujeme vám elegantný pedálový odpadkový kôš Curver Decobin pedal Coca Cola so striebornou metalickou fóliou. Tento kôš je vhodný aj do miestností so zvýšenou vlhkosťou, môžete ho umiestniť do kuchyne, kúpeľne, kancelárie. Vďaka použitým kvalitným materiálom nie sú na povrchu koša vidieť odtlačky prstov, údržba je veľmi jednoduchá. Kôš je odolný voči nárazom, obsahuje vnútornú nádobu pre pohodlnejšiu manipuláciu s odpadom. 

Rozmery:
73 × 39 × 29 cm

materiál:
plast

motív:
COCA COLA

Parametre a špecifikácia

Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
73 cm Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery

Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
73 cm Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
50 l Hotovo!
Spôsob otvárania
Nohou pomocou pedála Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Curver Odpadkový koš DECOBIN pedal COCA COLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Curver Urnen DECOBIN Pedal COCA COLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Curver Urnen DECOBIN Pedal COCA COLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Curver Szemetes DECOBIN pedal COCA COLA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií