Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cyber Clean 145g

Zobraziť katalóg
Cyber Clean 145g
4,6 247 hodnotení
Čistiaca hmota na jednoduché čistenie klávesnice
Kód:  GJ925ab Produktové číslo:  ID206071 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cyber Clean 145g

Jedinečná čistiaca hmota Cyber Clean na očistenie elektroniky, najmä klávesníc mobilov, notebookov, joystickov, diaľkových ovládačov a iných zariadení, ktoré bez toho, aby sme to tušili, môžu byť tými najšpinavšími vecami, s ktorými prichádzame do styku.

Hmota je výborne tvarovateľná a zabiehavá, takže sa pri stlačení spoľahlivo dostane do škár a ťažko dostupných kútov , kde sa na ňu nalepia nečistoty, prach a pod. Zároveň pôsobí dezinfekčne . Ide o spoľahlivú receptúru, ktorá na výrobkoch nezanecháva škvrny a je voči elektronike úplne neškodná.

Hlavné funkcie:

  • Mäkká čistiaca hmota s dobrou zapracovanosťou a jednoduchou aplikáciou
  • Likvidácia špiny, prachu, nečistôt
  • Dezinfekčné účinky
  • Neškodnosť pre elektroniku
  • Možnosť opakovaného použitia

Balenie:
1 kelímok 145 g

Vhodné pre:
Klávesnice, mobilné telefóny, notebooky, diaľkové ovládače, digitálne fotoaparáty, joysticky, tlačiarne a iné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude prosim tento tovar este dostupny? Mate nejaku nahradu? Dakujem

Dobrý den, rád bych se zeptal na kolik použití hmota je a jestli nečistoty na ní nalepené jdou nějak sundat. Přemýšlím o koupi. Děkuji. :)

Dobrý večer, prosím Vás chcem sa opýtať či sa dá čistiaca emulzia cyber clean 145 g na čistenie klávesnice zakúpiť aj vo Vašej predajni v BB, alebo sa dá objednať len cez zásielkový obchod Alza. Ďakujem

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat zda-li produkt Cyber Clean, čistič na klávesnice,(https://www.alza.cz/cyber-clean-145g-d2169425.htm?o=1) funguje i na mechanické klávesnice typu Razer Blackwidow. Nemůže nějakým způsobem poškodit mechanická tlačítka? Děkuji předem. -- Kotásek.

Dobrý den, je to na jednorazové pouzitie ?? a či to aj vycisti sluchadlo v telefone ??

Zkousel to nekdo i na monitor? Jestli to zvladne LCD obrazovku.

Diskusia a poradňa k Cyber Clean 145g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cyber Clean 145g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cyber ??Clean 145g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cyber ??Clean 145g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cyber Clean 145g.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií