AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

D-LINK COVR-1102

Zobraziť katalóg
D-LINK COVR-1102
5 1 hodnotení
WiFi router – 2 satelity 802.11a/b/g/n/ac, Dualband AC Wave 2 (2.4GHz 300Mbps + 5GHz 867Mbps), Smart Steering, Smart Roaming a MU-MIMO, pokrytie 325m2, WPA3, Airtime fairness, 2× Gigabit LAN na každej jednotke, AP mód, rodičovská kontrola
Kód:  NN750a9 Produktové číslo:  COVR-1102/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-LINK COVR-1102


AC D-Link COVR-1102 s dvojicou satelitov

Potrebujete inovovať existujúcu WiFi sieť? Využite všetky možnosti, ktoré ponúka D-Link COVR-1102 na vytvorenie jedinej ucelenej Mesh WiFi siete pre celý váš priestor. Zaistite si kvalitné pripojenie bez výpadkov a mŕtvych zón. Funkcia Smart Steering zaistí každému vášmu zariadeniu najvyššiu dostupnú rýchlosť. Na pokrytie väčšieho priestoru môžete jednotky ľubovoľne pridať.



Kľúčové vlastnosti AC routera D-Link COVR-1102

  • 2× dvojpásmový bezdrôtový router s možnosťou vytvoriť jednu Mesh sieť naprieč celým domom alebo bytom
  • Možnosť prikúpiť ďalšie jednotky na rozšírenie signálu (max. počet sú 4 jednotky pre 1 sieť)
  • Router oplýva technológiami Smart Steering, Smart Roaming a MU-MIMO, Web Interface
  • Ideálne zariadenie na streamovanie 4K alebo online hranie
  • Hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa a Google Assistant
  • Pokročilá rodičovská kontrola

AC router D-Link COVR-1102 poskytne silný signál bez výpadkov

Router D-Link využíva technológie Smart Steering a Smart Roaming, ktoré sa postarajú, aby ste boli pri pohybe v domácnosti neustále pripojení k najsilnejšiemu signálu.

Mesh WiFi

Ak potrebujete doma pokryť viac priestoru, stačí pripojiť ďalšiu Covr jednotku a máte postarané.

D-Link COVR-1102 zaistí vysoký výkon

Vďaka technológii MU-MIMO zvládne router udržať rýchlu prevádzku všetkých zariadení naraz.

Efektívne v 2 pásmach

Na dosiahnutie pripojenia na väčšiu vzdialenosť slúži 2,4 GHz pásmo, zatiaľ čo 5 GHz pásmo sa postará o najrýchlejší prenos dát.

D-Link COVR-1102 má vysoký dosah signálu

Router disponuje štyrmi smerovo nastaviteľnými anténami a vstavanými zosilňovačmi, ktoré vám umožnia zabezpečiť oveľa väčší dosah vašej siete. AC router D-Link COVR-1102 tak bez problémov zaplní kvalitným signálom celú vašu domácnosť alebo dom. Dve jednotky stačia približne na 325 metrov štvorcových. 

Jednoduché nastavenie s mobilnou aplikáciou

Na uvedenie do prevádzky AC routera D-Link COVR-1102 nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti. Stačí vám mobilná aplikácia D-Link WiFi, v ktorej pomocou rýchleho sprievodcu router bleskovo nastavíte. Je to jednoduché a do 10 minút budete mať všetko hotové.

WiFi router D-Link COVR-1102 disponuje rodičovskou kontrolou

Potrebujete, aby rodina išla stolovať alebo je práve čas na písanie domácich úloh? Pomocou funkcie rodičovskej kontroly môžete cez router D-Link COVR-1102 zabezpečiť, aby sa tak stalo. Používateľom môžete ľahko nastaviť časové limity alebo riadiť prístup k rôznym webovým službám podľa veku dieťaťa.

D-Link COVR-1102 možno ovládať  pomocou hlasových asistentov

Získajte dôležité upozornenia na aktualizácie siete alebo skontrolujte stav zabezpečenia jednotlivých zariadení v sieti len pomocou svojho hlasu. Router D-Link COVR-1102 umožňuje využívať hlasové ovládanie pomocou asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie hlasom nie je podporované pre český a slovenský jazyk.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
2 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!

Rozhranie

Maximálny počet SSID
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
197 g Hotovo!
Šírka
9,2 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je zariadenie kompatibilne s D-LINK DIR-2660 (DIR-2660) viem zariadenim rozsirit siet vysielanu DIR-2660 a budem moct v celej takto rozsirenej sieti pouzivat (zapisovat, pozerat, prepisovat…) obsah externeho hard disku pripojeneho cez USB do D-LINK DIR-2660 (DIR-2660) dakujem

Dobrý deň, v prípade, že pripojím druhú jednotku (extender) k hlavnej jednotke cez kábel (ethernet backhaul), je druhý voľný internet port na extenderi v móde bridge, čiže je pripojený k lan? Ďakujem.

Dobrý den, je možné "donutit" mesh systém, aby vysílal pouze na 2.4GHz? V nastavení jsem tuto možnost nenašel. Mám totiž problém připojit do sítě vytvořené mesh jednotkami smart zařízení (konkrétně přímotop Adax, meteostanici Garni). Děkuji.

Dobry den. kupil som set s 3 jednotkami a potreboval by som doplnit 4tu, lebo mam stale slaby signal. v ponuke mate ale iba moznost kupit set s 2 jednotkami. je mozne zakupit len 1 jednotku?

Dobrý den. Pokud chci COVR využít jen jako přístupové body a router mám, zároveň je chci kvůli silným překážkám propojit kabelem, musím je propojit kabelem nepřímo nebo budou přístupové body fungovat, i pokud je oba zapojím přímo do routeru (nebo switche atd). Děkuji.

Dobry den, rad bych se zeptal, kdyz prvni jednotku pripojim jako Router ( tudiz zaplnim WAN port a zustane mi jeden volny LAN ). Kdyz pote sparuji s dalsi jednoutkou prez WiFi na ni mi zustane volny WAN i LAN port. je v teto konfiguraci mozne pouzit WAN port jako LAN? abych tedy mohl do site pripojit 2 zarizeni a komunikace mezi jednotkami probilaha pouze prez WiFi? predem dekuji za odpoved

Dobrý den, proč u tohoto produktu nevidím recenze ani možnost recenzi přidat? Zařízení jsem koupil a moc spokojený nejsem. Píšu tedy dotaz / recenzi. 1.) Jednotky jsou od sebe vzdáleny cca 6m, na stejné úrovni, logy nasměrovány na sebe, jak je doporučeno v návodu. Mezi nimi je jedna stěna 20cm - masiv smrk a jedna lehká, dřevěná, příčka. Signál je natolik slabý, že se jednotky odpojují a když už se spojí, je změřená rychlost u covr2 cca na 15% rychlosti u covr1. 2.) Domek 6x9m, dřevostavba, nejsem schopen pokrýt 2 jednotkami. covr1 v podkroví, covr2 v přízemí, signál slabý, pokud nejsou přímo pod sebou. Samostatný TPLink MR200 měl pokrytí lepší. 3.) zařízení se neustále odpojují a připojují, i když je kousek od jednotky. Výpadky jsou v jednotkách vteřin, ale při přístupu do banky je to problém. Manželčin iPhone se někdy nepřipojí vůbec. Otázka tedy je, zda je to standardní chování nebo jsem vyhrál vadný pár?

Má zařízení wifi scheduler, tj. možnost vypnutí wifi např. na noc, aby zařízení zbytečně "nesvítilo" v ložnici?

Dobrý den, dokáže tato řada spolupracovat i s jinými jednotkami Covr než řadou 110x? Tj. s 120x nebo 220x?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda COVR 1102 může fungovat i jako AP s připojením internetu ze switche do WAN zdířky, nebo pak musí být připojen do LAN a WAN tak není použitelná pro kabelové připojení jiného zařízení? Případně lze-li jednotky prohodit a internet připojit do satelitu, kde jsou asi 2 LAN zdířky. (switch je v jiné místnosti) Děkuji TB

12
Diskusia a poradňa k D-LINK COVR-1102
Príslušenstvo pre D-LINK COVR-1102 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-LINK COVR-1102.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií