Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

D-Link DCS-4622

Zobraziť katalóg
D-Link DCS-4622
2,0 1 hodnotení
IP kamera pre vnútorné použitie, Full HD 1920x1536, až 25fps, PoE, LAN, H.264 / MJPEG, nočné videnie IR LED (10m), ICR filter, 2-way audio (mikrofón i speaker), slot na micro SD kartu, uhol záberu (180 ° / 180 ° / 180 °), digitálny zoom 10x, detekcia pohybu, WDR, ONVIF, IPv6
Kód:  NN486c Produktové číslo:  DCS-4622

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-4622

Všestranná kamera poskytujúca 360° pokrytie, ktoré zachytí všetko. Objektív v tvare rybieho oka disponuje 3-megapixelovým senzorom. Korekcia skreslenia Vigilance Camera Range ponúka profesionálny video dohľad, ktorý sa ľahko inštaluje a je vysoko cenovo dostupný.

Kľúčové vlastnosti

  • FullHD rozlíšenie
  • 2-pásmový zvuk so vstavaným mikrofónom a reproduktorom
  • nočné videnie
  • detekcia pohybu
  • Identifikácia objektov v ľubovoľnom osvetlení s digitálnym vylepšením videa WDR
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

360° dohľad

Model DCS-4622 používa objektív v tvare rybieho oka, ktorý poskytuje neuveriteľné širokouhlé pokrytie. Stačí ho umiestniť na stenu pre panoramatické pokrytie miestnosti od steny k stene o 180° alebo ju umiestniť na strop pre úplný 360° pohľad bez mŕtvych uhľov. Korekcia skreslenia opravuje video z kamery, aby ste mohli pomocou funkcie ePTZ priblížiť, oddialiť a posunúť sa cez video a ľahko preskúmať veľkú plochu.

Priebežné sledovanie s nočnou viditeľnosťou

Vstavané infračervené LED osvetľovače sa automaticky zapínajú v závislosti na svetelných podmienkach a umožňujú fotoaparátu zachytiť video aj pri slabom osvetlení alebo bez svetla. Detekcia pohybu umožňuje jednoduché zaznamenávanie udalostí a dokonca aj ukladanie snímok a videozáznamu ešte predtým, než sa udalosť stane, takže môžete získať celý snímok.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
8 m Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, H.264 Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
8 m Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
48,3 mm Hotovo!
Hĺbka
97 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím informaci jake jsou možnosti napájení této kamry, jestli tomu dobře rozumím jedna možnost je přes napájecí adaptér( nevím kde jej mohu koupit aby měl totožný konektor) spolu s eternetovým kabelem. Druhá možnost pak je pouze eternetový kabel s PoE a zde nevím co je zde potřeba, zase předpokládám že nějaké zařízení např. switch s podporou PoE. Zde nevím jak je to s vhodností napětí a proudu resp. co si pořídit když chci připojit 4 kamery. Díky za info a odkazy

Diskusia a poradňa k D-Link DCS-4622
Príslušenstvo pre D-Link DCS-4622 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-4622. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-4622. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-4622. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCS-4622.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií