AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

D-LINK DCS-8000LHV2

Zobraziť katalóg
D-LINK DCS-8000LHV2
2,9 7 hodnotení
IP kamera – vnútorná s Full HD rozlíšením 1920×1080px a 30fps, 138° uhol záberu, detekcia zvuku a pohybu s využitím AI (umelá inteligencia) na odlíšenie pohybu osoby a iného objektu, nočné videnie s maximálnym dosvitom 5m, 4× digitálny zoom, detekcia pohybu, detekcia zvuku, zasielanie e-mail notifikácií, vstavaný mikrofón a cloud platforma kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, WPA3, pripojenie cez WiFi, aplikácie pre Android, Windows a iOS v slovenčine a v angličtine, kompatibilná s NVR a VMS, podpora protokolu ONVIF (profil S), napájanie zo siete
Kód:  NN488a07 Produktové číslo:  DCS-8000LHV2/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-LINK DCS-8000LHV2

Full HD WiFi bezpečnostná kamera s umelou inteligenciou

Miniatúrna WiFi kamera D-LINK DCS-8000LHV2 zaistí inteligentné zabezpečenie vašej domácnosti s možnosťou vzdialeného prístupu k záznamu cez mobilnú aplikáciu, čo oceníte, ak ste na cestách alebo sa nachádzate mimo domácnosť či kanceláriu.  Kamera vo dne aj v noci zaznamenáva kvalitný obraz vo Full HD rozlíšení s frekvenciou 30 sn./s. D-LINK DCS-8000LHV2 disponuje inteligentnými senzormi, ktoré v prípade detekcie podozrivého pohybu alebo zvuku odošlú automatické upozornenie na váš mobilný telefón.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej WiFi kamery D-LINK DCS-8000LHV2

  • Full HD rozlíšenie 1920 × 1080 px/30 fps
  • 138° uhol záberu
  • Bezdrôtová WiFi technológia
  • Inteligentná detekcia zvuku a pohybu
  • Nočné videnie s maximálnym dosvitom 5 m
  • Kompatibilná s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant
  • Bezplatné ukladanie video záznamov do zabezpečeného mydlink™ cloudu
  • Moderné WiFi zabezpečenie WPA3
  • Kompatibilná s NVR a VMS – podpora protokolu ONVIF (profil S)
  • Mobilná aplikácia mydlink v slovenčine (Android, iOS)
  • Nástenný držiak súčasťou balenia


Získajte dokonalý prehľad v každom detaile

Vďaka širokému 138° uhlu záberu získate dokonalý prehľad o monitorovanom priestore s kvalitným zobrazením všetkých detailov a možnosťou využitia 4× digitálneho zoomu. Kamera D-LINK DCS-8000LHV2 je vybavená umelou inteligenciou, pomocou ktorej dokáže rozlišovať medzi pohybmi osôb a ostatných objektov, čo výrazne znižuje pravdepodobnosť falošných poplachov. Kamera D-LINK DCS-8000LHV2 je navyše vybavená integrovaným mikrofónom, takže zachytí aj podozrivé zvuky.

D-LINK DCS-8000LHV2 disponuje nočným režimom

Aby bolo zaistené dokonalé zabezpečenie domácnosti vo dne aj v noci, je WiFi kamera D-LINK DCS-8000LHV2 vybavená infračervenými LED diódami, ktoré sa postarajú o kvalitné nočné videnie až na vzdialenosť 5 metrov aj v úplnej tme.

Automatické zasielanie bezpečnostných notifikácií na vaše mobilné zariadenie

Ak kamera D-LINK DCS-8000LHV2 zaznamená podozrivý pohyb alebo zvuk v monitorovanom priestore, okamžite pošle automatické upozornenie na vaše mobilné zariadenie. Vy potom môžete skontrolovať automaticky nasnímaný obrazový záznam pomocou mobilnej aplikácie a v prípade hroziaceho nebezpečenstva okamžite konať.


Vzdialený prístup cez mobilnú aplikáciu mydlink

Prístup ku všetkým nastaveniam získate prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie mydlink, ktorú si môžete stiahnuť do svojho telefónu či tabletu. Po aktivácii používateľského účtu získate možnosť kontrolovať dianie v domácnosti či kancelárii prakticky odkiaľkoľvek, kde máte prístup k internetu. Prepojením s ostatnými zariadeniami radu Smart Home budete môcť vytvárať automatické pravidlá podľa časového plánu na ešte inteligentnejšie zabezpečenie vašej domácnosti.

Inštalácia WiFi kamery D-LINK DCS-8000LHV2 je veľmi jednoduchá

Inštalácia zariadenia D-LINK DCS-8000LHV2 je veľmi jednoduchá a rýchla. Stačí nainštalovať mobilnú aplikáciu, ktorá vás prevedie nastavením kamery D-LINK DCS-8000LHV2 krok za krokom. Na komunikáciu s kamerou môžete použiť aj bezdrôtové Bluetooth rozhranie.

Nahrávanie do osobného cloudu mydlink™

D-LINK DCS-8000LHV2 umožňuje ukladať záznamy do zabezpečeného osobného cloudu mydlink a získať k nim rýchly prístup odkiaľkoľvek. Základná verzia cloudu je k dispozícii zadarmo a umožňuje uchovať nahrávky maximálne z 3 kamier na dobu 24 hodín. Na pokročilejšie funkcie si môžete predplatiť niektorý z prémiových balíčkov.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!

Video

Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!

Rozmery

Šírka
37 mm Hotovo!
Výška
95 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi prosím říct zda kamera má možnost horizontálního a vertikálního pohybu záběru ? Nevidím toto nikde ve specifikacích . Děkuji předem za info.

Chcem sa opytat, ci je napajaci adapter sucastou balenia, pripadne aky napajaci adapter je vhodny pre tuto kameru VOLTY/AMPERE Dakujem

Přístup k obrazu kamery funguje před d-link aplikaci. Bohužel v nastavení zařízení chybí kód pro přímé napojení na IP kanál kamery. Např. u starého modelu DCS-5020L se lze připojit na kameru napřímo z URL: Odkaz do neznáma Kde se zobrazí dialogové okno pro přihlašovací údaje. Jak tohoto přístupu dosáhnout u této kamery? Děkuji.

Dobry den, v materialu se uvadi podpora NVR pres ONVIF S. Nicmene, kameru se mi nepodarilo pripojit k Synology NAS, prestoze je v seznamu podporovanych kamer pro Surveillance station. Na forech jsem se potom docetl, ze tento model lze s novejsimi verzemi firmware pouzivat jiz pouze s aplikaci. Jak to prosim je s podporou ONVIF a existuje k tomu nejaky manual? Dekuji.

Diskusia a poradňa k D-LINK DCS-8000LHV2
Príslušenstvo pre D-LINK DCS-8000LHV2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-LINK DCS-8000LHV2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-LINK DCS-8000LHV2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-LINK DCS-8000LHV2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií