Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture PET

D-LINK DCS-8515LH

Zobraziť katalóg
D-LINK DCS-8515LH
4,7 3 hodnotení
IP kamera – domáca, otočná, s HD rozlíšením 1280×720, rýchlosť až 30 snímok za sekundu, 4× digitálny zoom, uhol záberu 340° horizontálne a 105° vertikálne, funkcia auto motion tracking, predvoľba často sledovaných záberov, nočné videnie (5m), detekcia zvuku a pohybu, obojsmerný prenos zvuku, nahrávanie na SD kartu, do mobilného zariadenia alebo do chráneného osobného cloudu zadarmo na dobu 24 hod. (max. 3 kamery pre 1 mydlink účet), aplikácia mydlink pre Android a iOS, slot pre Micro SD kartu, podpora Amazon Alexa, Google Asisstant Home/Chromecast a IFTTT, WPA/WPA2, Bluetooth, napájanie 5VDC, 1.2A (Micro USB), kompresia videa H.264
Kód:  NN488a05 Produktové číslo:  DCS-8515LH

D-LINK DCS-8515LH

Otočná WiFi kamera s automatickým sledovaním pohybu

Domáca bezdrôtová WiFi kamera D-LINK DCS-8515LH je ideálny nástroj pre zabezpečenie a monitorovanie vašej domácnosti. Funkcia motorizovaného posúvania a nakláňania umožní ľubovoľne pohybovať s kamerou vo vodorovnom alebo zvislom smere, vďaka čomu je zaistený širší pozorovací uhol. Nechýba ani nočné videnie, ktoré zaznamená obraz aj v úplnej tme. Kamera je vybavená inteligentnými senzormi pre detekciu pohybu a zvuku. V prípade podozrivej aktivity kamera okamžite zašle upozornenie na vaše mobilné zariadenie.


Kľúčové vlastnosti WiFi kamery D-LINK DCS-8515LH

  • HD rozlíšenie záznamu (1 280 × 720 px)
  • Sledovanie monitorovaného objektu pomocou funkcie otáčania a nakláňania
  • Nočný režim, detekcia zvuku a pohybu
  • Podpora služieb Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
  • Nahrávanie do cloudu zdarma
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Bezplatná mobilná aplikácia mydlink
  • Slot na pamäťovú kartu Micro SD

Automatické sledovanie objektu

Bezpečnostná kamera D-LINK DCS-8515LH vďaka funkcii otáčania a nakláňania dokáže automaticky sledovať zachytený objekt. V úplnej tme je zaistená viditeľnosť až na vzdialenosť 5 m vďaka infračervenému LED osvetleniu. Často sledované miesta môžete pre jednoduchý a rýchly prístup predvoliť.


Vždy budete včas upozornení

Ak kamera zaznamená podozrivý pohyb alebo hlasný zvuk, ihneď vám zašle upozornenie do vášho mobilného zariadenia a automaticky vytvorí snímku či video záznam do vášho osobného mydlink™ Cloudu. Záznamy je možné ukladať aj lokálne na Micro SD pamäťovú kartu.


Mobilná aplikácia mydlink

Aplikáciu mydlink si môžete zadarmo stiahnuť do svojho telefónu či tabletu. Po aktivácii používateľského účtu môžete dohliadať na vašu domácnosť prakticky odkiaľkoľvek, kde máte prístup k internetu. Aplikácia umožňuje vzájomne prepojiť všetky zariadenia radu Smart Home a vytvárať automatická pravidlá, časové plány či zapínať/vypínať niekoľko zariadení súčasne.

Obojsmerný prenos zvuku

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru je možné na diaľku komunikovať s členmi domácnosti či domácimi miláčikmi. Môžete napr. privítať deti po príchode zo školy, dať povel vášmu psovi, keď robí neplechu, alebo sa pokúsiť na diaľku upokojiť plačúce bábätko. WiFi kamera D-LINK DCS-8515LH rovnako umožňuje pohodlné ovládanie hlasom pomocou služieb Amazon Alexa či Google Assistant Home/Chromecast.


Režim súkromia

Kamera je vybavená režimom súkromia, ktorý môžete aktivovať pomocou aplikácie mydlink. V tomto režime je objektív kamery úplne zakrytý, čo vám poskytuje maximálnu kontrolu nad vaším súkromím, kedykoľvek ho potrebujete.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!
Použitie
Vnútorná Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Ďalšie funkcie
Geolokácia Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
5 m Hotovo!
Zorný uhol
96 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
88 mm Hotovo!
Výška
128,5 mm Hotovo!
Hĺbka
88 mm Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaký je limit živého přenosu videa kamery. Nenašel jsem nastavení v kameře kde by se dalo nastavit živý přenos videa bez časového limitu. Není aplikace kde by se dala sledovat bez narušeni s opětovným připojováním na sledování. Děkuji za radu zda není nějaký jiný software než mydlink . Díky

Lze kameru přes aplikaci deaktivovat (ne vypnout), aby neodeslala notifikaci a nezačala mě nahrávat, když vstupuji do hlídaného prostoru. Následně bych ji přes aplikaci opět aktivoval, až bych byl mimo hlídaný prostor Děkuji.

Dobry den, da se kamera na dalku vypnout a zapnout. Dekuji za odpoved

Dobry den, je mozne kameru pouzit jako chuvicku? Oznami mi applikace, kdyz nebude zapnuta, ze zaznamenala zvuk? Popripade rada jakou jinou koupit? Dekuji

Vie to nahrávať video aj na NAS na lokálnej sieti? Má to reproduktor aby som mohol z mobilu hovoriť a bolo ma počuť z kamery? (sledovanie psa a povely).

kamera má super obraz ale zvuk na nahrávce je špatný, je to jak pod vodou. Někdo tip? kde je vlastně umístěny mikrofon? Děkuji

Diskusia a poradňa k D-LINK DCS-8515LH
Príslušenstvo pre D-LINK DCS-8515LH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-LINK DCS-8515LH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-LINK DCS-8515LH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-LINK DCS-8515LH.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií