Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DCS-930L

Zobraziť katalóg
D-Link DCS-930L
4,0 59 hodnotení
IP kamera 640x480, detektor pohybu, LAN, mydlink
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NN481a Produktové číslo:  DCS-930L/E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-930L

Univerzálna bezpečnostná IP kamera so vstavanou klasickou aj bezdrôtovou sieťou Wi-Fi 802.11b/g/n, vybavená podporou technológie mydlink, čo je najjednoduchší spôsob monitorovania objektov z ľubovoľného miesta. Vstavaný snímač s citlivosťou 1 lx umožňuje nasadiť kameru aj v prostredí so slabým osvetlením. Samozrejmosťou je tiež vstavaný mikrofón. Kamera je ideálna na sledovanie domov alebo kancelárií. Pri zaznamenaní akéhokoľvek pohybu kamera automaticky odošle varovný e-mail. Ku kamere je možné pripojiť sa aj na diaľku prostredníctvom mobilného telefónu s platformou iOS alebo Android. Výhodou je okrem jednoduchej obsluhy a inštalácie aj zabezpečenie bezdrôtového prenosu jednoduchým stlačením tlačidla pomocou funkcie Wi-Fi Protected Setup (WPS) a podpora funkcie Dynamic DNS pre ľahký prístup ku kamere z ľubovoľného miesta cez internet.

Univerzálne monitorovacie riešenie

Bezdrôtová IP kamera DCS-930L s technológiou Wireless N je univerzálne monitorovacie riešenie pre váš dom alebo malú kanceláriu (na rozdiel od bežnej webkamery je DCS-930L samostatný systém, ktorý vie na diaľku prenášať kvalitný obraz a zvuk bez toho, aby musel byť pripojený k počítaču). Vďaka snímaču s citlivosťou 1,0 lx funguje prenos obrazu aj v prostredí so slabým osvetlením.

DCS-930L obsahuje funkcie na detekciu pohybu a posielanie varovných e-mailov, ktoré je možné nastaviť cez používateľské rozhranie. To robí z tejto kamery naozaj komplexný domáci monitorovací systém. Pomocou používateľského rozhrania kamery je možné ľahko nastaviť sledovanú oblasť (napríklad okno alebo dvere garáže) a potom nechať kameru posielať e-maily, keď je v tejto oblasti zistený pohyb.

Bezplatné služby mydlinky

Vďaka podpore bezplatnej služby mydlink táto kamera prináša najjednoduchší spôsob, ako sledovať a ovládať vašu kameru cez bežný počítač alebo s bezplatnou aplikáciou aj cez iPhone, Android alebo tablet. Ku kamerám sa tak môžete ľahko pripojiť aj na cestách. So službou mydlink môžete sledovať prenos z kamery cez Wi-Fi alebo 3G/4G LTE pripojenie ľahko, rýchlo a odkiaľkoľvek.

Zero Configuration
Ak už máte mydlink ™ Cloud router, sprevádzkovanie a konfigurácia vašej novej kamery nemôže byť jednoduchšia. Zapojte kameru do el. zásuvky, pripojte kameru ethernetovým káblom k vášmu cloudovému D-Link routeru a kamera sa automaticky pridá k vášmu mydlink účtu.

Navyše je možné pomocou zadarmo dodávaného programu D-ViewCam sledovať na počítači so systémom Windows súčasne až 32 kamier. D-ViewCam má rozsiahlu sadu funkcií vrátane centralizovanej správy výstražných hlásení a nahrávania obrazu a zvuku.

Parametre a špecifikácie:

1/5" farebný VGA CMOS snímač
Rozlíšenie 640 x 480 Snímač s citlivosťou 1,0 lx pre prostredia so slabým osvetlením
Objektív: ohnisková vzdialenosť: 5,01 mm, F2.8
4x digitálny zoom pre zväčšenie obrazu
10/100 ethernetový port či 802.11b/g/n bezdrôtová LAN
Zabezpečenie WEP/WPA/WPA2
Zabezpečenie bezdrôtového prenosu jednoduchým stlačením tlačidla pomocou funkcie Wi-Fi Protected Setup (WPS) Podpora Dynamic DNS (DynDNS a D-Link)
Podpora UPnP
Intuitívny sprievodca konfiguráciou cez webové rozhranie
MJPEG kompresia pre video
JPEG pre statické snímky
Posielanie varovných e-mailov pri detekcii pohybu (nastavenie času a priestoru)
Nastaviteľná veľkosť a kvalita obrazu
Automatické riadenie citlivosti (AGC)
Automatické vyvažovanie bielej (AWB)
Automatická elektronická uzávierka (AES)
D-ViewCam program



Obrazový snímač:
1/5" farebný VGA CMOS snímač
Minimálne osvetlenie 1 lux pri F2.8
Automatické riadenie citlivosti (AGC)
Automatické vyvažovanie bielej (AWB)
Automatická elektronická uzávierka (AES)

Objektív:
ohnisková vzdialenosť: 2P, 5,01 mm, F2.8
4x digitálny zoom pre zväčšenie obrazu

Sieť:
10/100Base-TX ethernetový port
802.11b/g/n bezdrôtová LAN s WEP/WPA/WPA2 zabezpečením
Wi-Fi Protected Setup (WPS) pre jednoduché zabezpečenie bezdrôtovej siete
Podpora Dynamic DNS (DynDNS a D-Link)
Podpora UPnP
Konfigurácia cez webové rozhranie

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
640 × 480 px Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
640 × 480 px Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji kameru kterou mohu bezdrátově připojit k tabletu a sledovat funkci stroje. Jsem při tomto ovšem mimo signál routeru, respektive na poli. Pochopil jsem správně že se k takovéto kameře mohu připojit jako k Wi-fi?

potřebuji monitorovat Alzheimerově postiženého člověka ovšem jen na detekci pohybu nemusí mít wifi atd./když bude wifi nevadí/ ovšem trvalý záznam jenom když dojde k pohybu v místnosti a ten bude uchován v tom zařízení na místě ne dálkově

Dobrý den, sháním obyčejnou kameru na sledování deni v čekárne o lékaře, tuto kamru chci mít připojenou k samostatnému monituru/TV, která bude umístěna na zdi. Zapojení asi kabel. Třeba jestli něco takového by šlo použít http://www.alza.cz/d-link-dcs-930l-d255119.htm? děkuji za odpoveď. Kenja Marcel

Diskusia a poradňa k D-Link DCS-930L
Príslušenstvo pre D-Link DCS-930L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-930L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií