Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DES-1210-28P

Zobraziť katalóg
D-Link DES-1210-28P
5 2 hodnotení
Switch – L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service) a spravovateľnosť (smart switch, web manageable), prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit, rozmery 44 × 440 × 210 mm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NN311b7 Produktové číslo:  DES-1210-28P Stránky výrobcu
D-Link DES-1210-28P 279,90 € Momentálne nedostupné

D-Link DES-1210-28P

D-LINK DES-1210-28P je prvý PoE prepínač v rade Fast Ethernet Smart III. Tento prepínač je vybavený 24 Fast Ethernet portami, 2 Gigabit Ethernet portami a 2 prídavnými gigabitovými metalickými/optickými portami. Obsahuje funkcie radu Smart III a podporuje napájanie cez ethernetový kábel (PoE/PoE+). Svojím ľahko použiteľným webovým rozhraním a ekologickou konštrukciou pomáha DES-1210-28P zákazníkom ľahko a rýchlo vybudovať ich siete a zároveň šetriť energiu a peniaze.

Všetky porty podporujú automatické nastavenie prenosu a prekríženie MDI/MDIX, takže nie je potrebné používať prekrížené káble či špeciálne uplinkové porty. Toto riešenie umožňuje jednoduché a nenákladné pripojenie veľkého počtu počítačov. Gigabitové uplinky s priepustnosťou až 2 000 Mb/s v režime Full Duplex zaisťuje vysokorýchlostné dátové pripojenie k serverom alebo chrbticovej sieti s minimálnymi výpadkami počas prenosu dát.

Inovatívna funkcia D-Link Safeguard Engine chráni prepínač pred zahltením nežiadúcou prevádzkou, vyvolanou vírusovými útokmi. Okrem toho prepínač podporuje prístupové zoznamy ACL (Access Control Lists) a 802.1X autentizáciu podľa portov cez externé RADIUS servery.Väzba IP-MAC-port umožňuje administrátorom sledovať lokáciu IP adries spojením zdrojovej IP adresy s príslušnou MAC adresou a zdrojovým portom. Pre ďalšie zvýšenie bezpečnosti je k dispozícii funkcia DHCP Server Screening1, ktorá filtruje pakety pirátskych DHCP serverov z používateľských portov, aby sa zabránilo neoprávnenému prideľovaniu IP adries.

D-LINK DES-1210-28P je ideálny pre nasadenie v prostredí VoIP, pretože podporuje funkcie Auto Voice VLAN a Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS pre VoIP aplikácie .Auto Voice VLAN bude automaticky odovzdávať hlasovú prevádzku z IP telefónu do priradenej VLAN, čím zlepší fungovanie VoIP služieb. Vďaka vyššej priorite a vyhradenej VLAN zaručuje táto funkcia kvalitnú a bezpečnú VoIP prevádzku. DSCP označuje časti IP paketu a umožňuje tak priraďovať sieťovej prevádzke rôzne úrovne služieb. Pomocou riadenia šírky pásma (Bandwidth Control) môže sieťový administrátor zarezervovať určitú šírku pásma pre dôležité funkcie, ktoré si vyžadujú väčšiu šírku pásma alebo vyššiu prioritu.

Prepínač je vybavený kompletnou sadou funkcií na 2. vrstve (L2) vrátane IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree a Link Aggregation Control Protocol (LACP). Medzi funkcie pre údržbu siete patrí detekcia slučiek (Loopback Detection) a diagnostika káblov. Funkcia Loopback Detection sa používa pre detekciu slučiek vytvorených určitým portom a automaticky odpája ovplyvnený port. Diagnostika káblov slúži sieťovým administrátorom pre rýchle otestovanie kvality metalických káblov a tiež pre určenie typu poruchy kábla.

Switch D-LINK DES-1210-28P poteší svojho majiteľa funkciou SmartConsole, ktorá umožňuje administrátorom jednoducho vyhľadať niekoľko Web Smart prepínačov D-Link v rovnakom L2 sieťovom segmente: prepínače sú zobrazené na obrazovke a je s nimi možné ihneď pracovať. Vďaka tejto utilite je možné ľahko nakonfigurovať predvolené nastavenie Smart prepínačov a používatelia kvôli tomu nemusia meniť IP adresu svojho PC. U nájdených prepínačov je možné vykonávať aj rozsiahle zmeny konfiguračných nastavení vrátane zmien hesla a upgradov firmvéru.

Parametre a špecifikácia:

Základné parametre:

24× 10/100Base-TX Fast Ethernet porty
2× 1000Base-T Gigabit porty
2× 1000Base-T/SFP combo porty
Veľkosť 19", možnosť montáže do racku
Auto MDI/MDIX
802.3x Flow control

Výkon:
Prepínacia kapacita: 12,8 Gb/s
Max.rýchlosť presmerovania: 9,5 Mp/s
Tabuľka MAC adries: 8 k položiek
Buffer paketov: 512 kB

Sieť:
802.3ad Link Aggregation (max.8 skupín, 8 portov v skupine)
Riadenie šírky pásma (podľa portu)
IGMP v1/v2 snooping
Port Mirroring (zrkadlenie portov)

Odolnosť:
802.1D Spanning Tree
802.1w Rapid Spanning Tree
Loopback detection - LBD (detekcia slučiek)
Diagnostika káblu

VLAN:
802.1q VLAN
Auto Voice VLAN (10 používateľom definovaných OUI, 8 štandardných OUI)
AutoSurveillance VLAN (5 používateľom definovaných OUI)
Statická VLAN (256 portov)
Konfigurovateľný VLAN VID (1-4096)

Funkcia QoS (Quality of Service):
802.1p QoS
4 fronty na porte
Dodržiavanie priority alebo Weighted Round Robin (WRR)
DSCP CoS

Zabezpečenie:
Statická MAC (128 položiek)
Zabezpečenie portu (až 64 MAC adries na port)
Broadcast/Multicast/Unknown Unicast Storm Control
ACL (max.50 profilov)

Správa:
Webové používateľské rozhranie
Utilita SmartConsole
Ochrana heslom
Uloženie/Obnova konfigurácie
SNMP v1/v2
System Log (systémový denník)
Upgradovateľný firmware

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable) Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable) Hotovo!

Rýchlosť

Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Porty

RJ-45
24 ks Hotovo!
SFP
2 ks Hotovo!
10/100Base-T
24 Hotovo!
10/100/1000Base-T
4 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Měl bych dotaz k Switch D-Link DES-1210-28P. Uvádíte, že je Přenosová rychlost LAN portů 1 Gbit..nemáte tam překlep? Není ta rychlost jen 100Mbps?? A na 4ech je ta 1 Gbit?

Switch, který jsem u Vás koupil, je z továrny zvláštně nakofigurován. bych se dostal na jeho admin rozhraní přes prohlížeč, musím si v PC natvrdo nastavit IP adresu a směnit subnet mask rozsah... a když to podle návodu udělám, přestanu z toho PC vidět internet. Nevíte, co dělám špatně?

Dobrý deň, prosím Vás PoE funguje automaticky, alebo sa dá niekde nastaviť? Keď si spustím administráciu tohoto switchu, prejdem do záložky PoE -> Port Settings, na všetkých portoch v stĺpci Status mi píše "POWER OFF". Ako to prosím zapnem?

Diskusia a poradňa k D-Link DES-1210-28P
Príslušenstvo pre D-Link DES-1210-28P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DES-1210-28P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-28P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-28P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DES-1210-28P.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií