Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

D-Link DWA-192

Zobraziť katalóg
D-Link DWA-192
4,2 6 hodnotení
WiFi USB adaptér 802.11a/b/g/n/ac až 1900 Mbps, DualBand, USB 3.0, WPS
Kód:  NN176p1 Produktové číslo:  DWA-192

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DWA-192

Netradičný USB WiFi adaptér

Na stabilný a ničím nerušený príjem WiFi signálu je najlepšie používať nezarušené 5 GHz pásmo. Aj starší notebook alebo stolný PC môžete celkom ľahko vybaviť touto modernou technológiou. Stačí mať k dispozícii jeden voľný USB port. D-Link DWA-192 je USB WiFi adaptér vyhotovený v úplne efektnom dizajne. Navyše podporuje najnovšiu vysokorýchlostnú špecifikáciu WiFi 802.11ac s dual-band technológiou.


Dvojpásmové rozhranie

Tajomstvom úspechu adaptéra DWA-192 je delenie signálu na dve frekvenčné pásma (tzv. Dualband). Pásmo 2,4 GHz je ideálne na prehľadávanie webu, prácu s emailmi a zábavu na sociálnych sieťach, zatiaľ čo 5 GHz pásmo sa stará o domácu zábavu v podobe plynulého prehrávania HD videa a rýchleho hranie on-line hier bez prieťahov.

vypnuté
Dvoupásmové rozhraní

Jednoduché sprevádzkovanie

Počiatočné nastavenie na pripojenie na internet nie je žiadny zložitý proces. Stačí využiť funkciu WiFi Protected Setup (WPS). Samotné stlačenie tlačidiel WPS vytvorí zabezpečené pripojenie bez nutnosti zadávať heslo. Stačí mať k dispozícii kompatibilný router s technológiou WPS.

vypnuté
Podpora rychlé WiFI

Technológia Smart Beam Forming

Zlepšuje signál tým, že smeruje šírku písma na zariadenie v súlade s tým, ako sa s ním pohybujete po domácnosti. Vďaka tomu máte neustále k dispozícii to najrýchlejšie pripojenie, nech už robíte čokoľvek.


Hlavné vlastnosti

  • Najnovšia rýchla a stabilná WiFi 802.11ac.
  • Súbežná prevádzka 2 frekvencií (dual-band) na rozloženie záťaže.
  • Rýchlosť až 1 900 Mbps (1 300 Mbps na 5 GHz a 600 Mbps na 2,4 GHz).
  • WPS na jednoduché nastavenie a bezpečné pripojenie.
Poznámka:
» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DWA-192 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DWA-192.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií