Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DWM-157

Zobraziť katalóg
D-Link DWM-157
3,9 13 hodnotení
3G WiFi modem biely, 3G HSDPA adaptér do USB, slot na SIM, microSD slot, rýchlosť až 21 Mbs
Kód:  NN145d3 Produktové číslo:  DWM-157

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DWM-157

Tento 3G HSPA USB adaptér vám umožní vychutnať si rýchle mobilné širokopásmové pripojenie na vašom notebooku alebo počítači, či už ste doma, v kancelárii, alebo na cestách. Prístroj o veľkosti flashky umožní pripojenie k ľubovoľnej 3G širokopásmové mobilnej sieti . Podporuje najnovšie technológie Evolved High Speed Packet Access (HSPA +), 3G, ktoré zvyšujú maximálnu rýchlosť sťahovania až na 21,6 Mbps a odosielanie 5,76 Mbps dát, znižujú latenciu, aby vám zaistil najlepší mobilný internet. Technológie, sú samozrejme spätne kompatibilné s 3.5G, 3G a 2.5G.

Jednoduchú inštaláciu zaistí ovládač uložený priamo v zariadení . Preto nie je potrebné žiadne inštalačné CD. DWM-157 je kompatibilný s Microsoft Windows (7/Vista/XP SP2) a Apple Mac OS (10.6 alebo novší). Pomocou dodaného softvéru môžete pristupovať k telefónnym číslam alebo sms správam, ktoré sú uložené na SIM karte.

Jednoduchá prenositeľnosť vám dá voľnosť, ktorú potrebujete. Nielen možnosť pripojenia k internetu, ale aj čítačka kariet microSD je výhodou tohto USB adaptéra. Svoju dátovú sieť tak môžete mať kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť a je jedno či ste práve na výlete alebo na dovolenke. Pre prenos, vám postačí malé vrecko.

Parametre a špecifikácie:

Prenosové štandardy:
HSUPA/HSDPA/UMTS a GSM/GPRS/EDGE siete
maximálna rýchlosť sťahovania 21.6 Mbps a maximálna rýchlosť odosielania 5.76 Mbps

Obsahuje:
slot pre kartu SIM
čítačka kariet pre microSD karty do veľkosti 32 GB

Ostatné funkcie:
vytváranie a editácia kontaktov
vytváranie a editácia skupín kontaktov
posielanie a ukladanie textových správ
export kontaktov do PC
manažér textových správ

Rozhranie:
USB 2.0

Rozmery:
89.2 x 25.9 x 10.7 mm

Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows XP SP2/Vista/7
Apple Mac OS 10.6 alebo novší
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Najlepšia zľava za nákup rozbaleného produktu Odkaz do neznáma ešte dražší ako nový.... OMEGALUL

Dobrý deň...Viete mi doporučit podobnu vecičku ktorú viem pripojit aj na mobil pomocou microusb? Dakujem za odpoved

Dobrý den, chci se zeptat jak tato věc funguje, nebudu mít zhruba měsíc přístup internetu a potřebuji internet nějak nahradit, tak se ptám. Musí se do tohoto zařízení dávat SIM Karta nebo ne a je internet nějak omezen?

Dobrý deň bude fungovať aj s autorádiom din2 windows ce 6.0

Dobrý den, je možné připojit tento modem k zařízení Android? Konkrétně se jedná o autorádio s Androidem, EONON GA7165S. Odkaz do neznáma Děkuji.

content://media/external/file/24046 muzu k tomu pripojit i mobil

Dobrý den, chtěl bych se pro jistotu zeptat, pro který typ SIM karty je určen tento adaptér? Jedná-li se o klasickou velikost SIM karty, nebo například micro SIM kartu? Děkuji.

Dobrý večer. Mám dotaz - zakoupila jsem u Vás adaptér D-Link , model DWM - 157, abych mohla používat mobilní internet od O2. Bohužel internet mi nefunguje a po konzultaci s technikem od O2, mi bylo doporučeno vyměnit D.Link za jiný model, neboť prý tento nepodporuje LTE. Je možné zboží vyměnit ? Děkuji za odpověď. S pozdravem Bednářová J.

Diskusia a poradňa k D-Link DWM-157
Príslušenstvo pre D-Link DWM-157 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DWM-157. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DWM-157. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DWM-157. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DWM-157.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií