Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link DWR-961

Zobraziť katalóg
D-Link DWR-961
1,2 5 hodnotení
LTE WiFi modem – rýchlosť WiFi prenosu 1166 Mb/s (Dual-Band 2,4GHz a 5GHz), prenosová rýchlosť LAN portov 1Gbit, LAN konektor: 3×, WAN konektor: 1×, 4G + Cat6 pre rýchlosť sťahovania až 300 Mb/s, 2× odnímateľná 4G LTE anténa, WiFi 5, ( štandardy: 802,11a (5GHz), 802,11b (2,4GHz), 802,11g (2,4GHz), 802,11n a 802,11ac), počet SIM slotov: 1
Kód:  NN2021Mi029 Produktové číslo:  DWR-961/EE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DWR-961


D-Link DWR-961 zaistí pripojenie na internet za akejkoľvek situácie


S LTE WiFi modemom D-Link DWR-961 sa nikdy nestane, že zostanete bez pripojenia k internetu – kedykoľvek nastane výpadok internetu, jednoducho prepnete na mobilné pripojenie, ktoré vám umožní sťahovanie dát rýchlosťou až 300 Mb/s.


Modem D-Link DWR-961 disponuje štyrmi gigabitovými LAN portmi

Mobilné širokopásmové pripojenie 4G LTE môžete pomocou D-Link DWR-961 zdieľať s viacerými zariadeniami ako napr. Smart televízory, herné konzoly, telefóny, tablety a ďalšími domácimi zariadeniami, a to s pomocou WiFi signálu s rýchlosťou až 1 166 Mb/s alebo štyroch gigabitových LAN portov na káblové pripojenie. Stačí jednoducho vložiť dátovú SIM kartu do vyhradeného slotu.

Režim prevzatia služieb pri zlyhaní

Router D-Link DWR-961 je navrhnutý na účely zdroja nepretržitého pripojenia k internetu. V prípade, že zlyhá pevné pripojenie alebo mobilné širokopásmové pripojenie, môžete vytvoriť pripojenie s podporou prevzatia služieb pri zlyhaní. Stačí jednoducho pripojiť hlavné širokopásmové pripojenie k portu WAN a postupovať podľa pokynov.

D-Link DWR-961 je rýchly a výkonný

Do routera stačí vložiť SIM kartu a užívať si rýchlosť sťahovania až 300 Mb/s. D-Link DWR-961 podporuje bezdrôtovú technológiu AC poskytujúcu kombinované prenosové rýchlosti až 1 116 Mb/s v dvoch pásmach – 2,4 a 5 GHz. To všetko s vysokou rýchlosťou a bleskurýchlou odozvou.



LTE WiFi modem D-Link DWR-961 disponuje dvoma firewallmi

Zariadenie je vybavené aktívnymi firewallmi SPI a NAT, ktoré zaisťujú ochranu vašej siete pred internetovými hrozbami. Samozrejmosťou je pokročilé bezdrôtové šifrovanie WPA/WPA2 pomáhajúce nielen chrániť vašu bezdrôtovú sieť, ale zaistiť maximálnu bezpečnosť premávky tým, že zabraňuje neoprávneným používateľom v prístupe k sieti.


Kľúčové vlastnosti LTE WiFi modemu D-Link DWR-961


    • Interný slot pre SIM kartu
    • 4G LTE/3G s rýchlosťou sťahovania až 300 Mb/s
    • Zaistí kvalitné pripojenie k internetu s podporou mobilného internetu pre prípad výpadku
    • Bezdrôtová dvojpásmová prevádzka AC1200
    • 866 Mb/s v pásme 5 GHz a 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz
    • 3x Gigabit LAN port a 1x Gigabit WAN/LAN port
    • 2× odnímateľná 4G LTE anténa
    • WiFi 5, (štandardy: 802.11a (5 GHz), 802,11 b (2,4 GHz), 802,11 g (2,4 GHz), 802.11n a 802,11ac)

    Parametre a špecifikácia

    Pásma WiFi
    2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
    Rýchlosť WiFi prenosu
    1 166 Mb/s Hotovo!

    Štandardy a frekvencie

    Pásma WiFi
    2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

    Rýchlosť

    Rýchlosť WiFi prenosu
    1 166 Mb/s Hotovo!
    Prenosová rýchlosť LAN portov
    1 Gbit Hotovo!

    Konektory

    LAN
    3 × Hotovo!
    WAN
    Hotovo!

    Rozhranie

    Pokročilé funkcie
    Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, Firewall Hotovo!

    Počet SIM slotov

    Počet SIM slotov
    1 Hotovo!
    Viac parametrov

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Dobrý den, zakoupila jsem tento router, ale po vložení SIM nelze načíst admin rozhraní (pouze bez SIM) a internet se nepodařilo spustit (na SIM není PIN, jedná se o datovou SIM od T-mobilu a internet na ní v jiném zařízení funguje). Dělám něco špatně nebo se jedná o vadný kus?

    Nefunguje s LTE internet. ) Administrace je absolutně tragedie, chvilku funguje chvilku ne, podle toho jestli vložíte SIM kartu. Nelze se připojit na internet pomocí LTE T-Mobile. APN nelze vyplnit (nějaký chytrák v D-Linku si asi řekl že 16znaků pro APN musí každému stačit, bohužel pro internet.t-mobile.cz nestačí). Evidentně SW problém, D-link ani po půl roce není schopen opravit.

    Dobrý den, stejný problém, aktivní sim fungující v jiném zařízení v tomto zařízení nefunguje. Admin rozhraní padá, kolikrát se nedá ani načíst. Vřele doporučuji se tomuto výrobku vyhnout, pokud planujete používat 4g/LTE.

    Dobrý den, právě jsme zakoupili a mám stejný problém jako předchozí. Po vložení neblokované aktivní T-Mobile SIM fungující v jiném zařízení se nelze přihlásit do admin rozhraní (pouze bez SIM). Nelze se připojit k Internetu. Dokumentace neodpovídá fungování zařízení. Zařízení neplní svou funkci proklamovaného LTE modemu. Prosím o pomoc.

    V popisku vydavate NAT za firewall, ale to neni firewall, to je jen preklad adres

    Diskusia a poradňa k D-Link DWR-961
    Príslušenstvo pre D-Link DWR-961 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DWR-961. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DWR-961. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DWR-961.
    P-DC1-WEB11
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií