AD elektro AD elektro

D-Link GO-PLK-200

Zobraziť katalóg
D-Link GO-PLK-200
4,6 36 hodnotení
Powerline adaptér pre LAN (RJ45) cez zásuvku 230 V, prenosová rýchlosť až 200 Mbit/s, 2 ks v balení
Kód:  NN524b Produktové číslo:  GO-PLK-200/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link GO-PLK-200

Dvojica sieťových adaptérov na pripojenie počítača do siete s rýchlosťou až 200 Mbit/s pomocou elektrického rozvodu. Je ideálnym riešením pri tvorbe malej domácej či kancelárskej siete alebo prepojením dvoch sietí s jednoduchou inštaláciou. Svojou rýchlosťou je vhodný aj na prenos HD videa či IPTV. Adaptéry musia byť zapojené na rovnakej fáze. Prístroj stačí zapojiť do zásuvky, pripojiť počítač či iné zariadenie a sieť je pripravená na prevádzku. Zabezpečenie siete vykonáte ľahko jedným tlačidlom, takže si už nemusíte pamätať žiadne heslo.

Základnú signalizáciu stavu poskytujú svetelné diódy, ktoré informujú o pripojenom sieťovom kábli, vytvorení funkčnej siete prostredníctvom elektrických rozvodov a pochopiteľne tiež o prebiehajúcej komunikácii. Použitie obyčajných elektrických zásuviek na prenos dát je nová technológia, ktorá prináša ďalšiu možnosť na vytvorenie počítačovej siete. Oproti WiFi bezdrôtovým sieťam ponúkajú tieto adaptéry vyššie prenosové rýchlosti bez rušivých vplyvov okolitého prostredia. Zariadenia sú však citlivé na kvalitu vyhotovenia elektrického vedenia vo vašom dome. S horšou kvalitou elektrických rozvodov môže klesať kvalita takejto siete a tiež sa znižuje vzdialenosť, na akú je možné počítače zosieťovať.

Parametre a špecifikácia:

Prenosová rýchlosť:
Až 200 Mbit/s

Sieťové protokoly:
IEEE 802.3
IEEE 802.3u Homeplug AV
IEEE1901

Zabezpečenia:
128-bit AES data encryption

Rozhranie:
RJ-45 (10/100 Mbps)

Rozmery:
65,6 x 47,8 x 27,7 mm

Hmotnosť:
58,1 g

Certifikácia:
CE
FCC CE/LVD
UL

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link GO-PLK-200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link GO-PLK-200.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií