Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DAEWOO RN 320NQSS

Zobraziť katalóg
DAEWOO RN 320NQSS
Chladnička výška 187.2 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 219 l, objem mrazničky 86 l, mraznička dole, hlučnosť 41 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, výška 187.2 cm, šírka 59.7 cm, hĺbka 65.6 cm, hmotnosť 67 kg,
Kód:  DAECHL01 Produktové číslo:  RN 320NQSS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DAEWOO RN 320NQSS

Ste náročný používateľ a chcete, aby kúpený spotrebič bol moderný, šetrný a navyše nestál veľa? V tom prípade je táto kombinovaná chladnička RN 320NQSS od spoločnosti Daewoo presne to, čo hľadáte. Chladnička s mrazničkou patrí do energetickej triedy A++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 233 kWh za rok. Pri celkovej kapacite 305 litrov je tak nielen dostatočne priestranná, ale aj veľmi efektívna. Prítomnosť kvalitného kompresora navyše zaručí aj tichú prevádzku, pri ktorej hladina hluku neprekračuje 41 dB. Určite oceníte novodobé vymoženosti v podobe technológie No Frost, prehľadného LED displeja, LED osvetlenia vnútorného priestoru chladničky, alebo aj cirkuláciu vzduchu nesúcu označenie Multi Air Flow, ktorá zaručí vždy rovnomerné chladenie v celom priestore chladničky. S praktickou funkciou signalizácie otvorených dverí sa vám nestane, že by dvierka zostali otvorené. Veľkou prednosťou je aj možnosť zmeny smeru ich otvárania. Aj vďaka tomuto faktu chladnička s mrazničkou od spoločnosti Daewo vo variante inox perfektne zapadne do akejkoľvek modernej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti chladničky Daewoo RN 320NQSS inox

  • Kombinovaná chladnička od spoločnosti Daewoo patriaca do energetickej triedy A++ (233 kWh/rok)
  • Technológia No Frost
  • Kapacita mrazenia 4 kg za deň
  • Prehľadný LED displej
  • Cirkulácia vzduchu Multi Air Flow na rovnomerné chladenie
  • LED osvetlenie vnútorného priestoru chladničky
  • Nízka hlučnosť iba 41 dB
  • Zvuková indikácia otvorených dverí
  • Funkcia Rýchle chladenie
  • 3× sklenená polica, 4× priehradka vo dverách, 2× zásuvka na ovocie a zeleninu, 3× zásuvka v mraziacej časti chladničky
  • Farba inox sa výrobcovi naozaj podarila

Novodobé vymoženosti chladničky Daewoo RN 320NQSS

Daewoo RN 320NQSS je kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, ktorá prináša úsporné a inteligentné technológie do vašej kuchyne. Neprekvapí vás preto prítomnosť energeticky úspornej funkcie Rýchle chladenie. Tá zabezpečí rýchle schladenie novo vložených potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Funkcia sa po dosiahnutí ideálnej teploty automaticky sama vypne. Vy sa ďalej nemusíte o nič starať, všetko prebieha automaticky. Ďalšou skvelou a zároveň praktickou funkciou, ktorá zaručuje čerstvosť potravín je funkcia rovnomerného chladenia – Multi Air Flow. Tá zabezpečí vždy perfektnú cirkuláciu vzduchu v celej chladiacej časti. Odstraňovač pachov Neutra Fresher perfektne eliminuje všetky pachy, ktoré by mohli pokaziť skvelú chuť potravín.

Rozloženie vnútorného priestoru chladničky RN 320NQSS

Vďaka veľkému vnútornému priestoru sa chladnička s mrazničkou RN 320NQSS skvele hodí aj do početnejších rodín. Vo vrchnej časti sa nachádza chladiaca časť s objemom 219 litrov. O dokonalý prehľad sa stará premyslené rozčlenenie na jednotlivé police a praktické LED osvetlenie. To je navyše veľmi efektívne a má dlhú životnosť. LED technológia nevydáva pri svietení takmer žiadne teplo a tak zbytočne neohrieva vnútornú časť chladiaceho priestoru. K dispozícii sú 3 sklenené police, 2 veľké boxy, ktoré sú určené na uskladnenie ovocia a zeleniny. 4 priehradky vo dverách perfektne poslúžia na pohodlné umiestnenie ako veľkých fliaš, tak aj drobných potravín ako je maslo, vajíčka a podobne. Používateľov určite poteší aj kovový držiak na 4 fľaše. V spodnej časti sa nachádza mraznička s objemom 86 litrov. Tá je rozdelená 3 praktickými zásuvkami, do ktorých ľahko uskladníte aj väčšie kusy mäsa. Kapacita mrazenia je 4 kg za 24 hodín a doba skladovania pri poruche alebo výpadku prúdu je až 14 hodín.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
4 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
187,2 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
67 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DAEWOO RN 320NQSS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO RN 320NQSS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií