DAGA PR-500

Zobraziť katalóg
DAGA PR-500
Senzor – programovateľný pomocou smartfónu v aplikácii LifeVit, integruje 10 denných pripomienok za 24 hodín rozdelených do 5+5 s farebnou odlišnosťou, sledovanie tepovej frekvencie
Kód:  DAGPR500 Produktové číslo:  PR-500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DAGA PR-500

Máme pre vás pripravený produkt, ktorý svojím dizajnom pripomína hodinky ale svoju úlohu má oveľa dôležitejšiu ako len ukazovať čas. Vždy vás presne upozorní, že je doba vziať si svoje lieky. Môže tak zachrániť život nielen diabetikom, ale aj ľuďom s rôznymi ochoreniami, v prípade ktorých je podávanie liekov jednoducho neodmysliteľným denným periodikom. Zariadenie Daga PR-500 je programovateľné pomocou inteligentného telefónu v aplikácii LifeVit. Prepojenie prebieha bezdrôtovo pomocou modernej technológie Bluetooth 4.0. Ľahko si tak nastavíte až 10 pripomenutí za 24 hodín. Zariadenie je schopné dokonca pripomenutie rozlíšiť farebnou indikáciou. Používateľov určite poteší aj prítomnosť ďalšej funkcie, ktorou je sledovanie tepovej frekvencie.

Kľúčové vlastnosti senzoru Daga PR-500

  • Určené na správne časové užívanie liekov
  • Dizajn pripomínajúci hodinky
  • Programovateľné pomocou inteligentného telefónu v aplikácii LifeVit
  • Moderné technológie Bluetooth 4.0
  • Až 10 pripomienok za 24 hodín
  • Rôzne farebné indikácie na prístroji
  • Funkcia sledovania tepovej frekvencie
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAGA PR-500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAGA PR-500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAGA PR-500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAGA PR-500.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií