AD homeoffice PET

DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E

Zobraziť katalóg
DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E
5 2 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vnútorná a vonkajšia, bezpečnostná, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 111°, slot na MicroSD kartu max. 128 MB
Kód:  DAHIMa09 Produktové číslo:  IPC-C26E-Imou Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E

Vonkajšia IP kamera Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E s ochranou IP65

Potrebujete zvýšiť zabezpečenie vášho majetku pomocou kamerového systému? Potom vám môžeme vrelo odporučiť IP kameru Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu aj za znížených svetelných podmienok, ale aj zvýšenú odolnosť proti poveternostným podmienkam. Na záznam dôležitých udalostí môžete využiť SD kartu, sieťový rekordér, alebo kameru napojiť na platené cloudové služby.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

111°

Zorný uhol

128 GB

Max. kapacita SD karty

Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E

IP kamera Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E zhotovuje záznam až vo Full HD rozlíšení

Kamera Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E disponuje Full HD rozlíšením, integrovaným mikrofónom a aj reproduktorom a silným LED svietidlom. Potenciálnych votrelcov môže kamera Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E vyplašiť pomocou 110 dB sirény.

Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E

Prehľadná mobilná aplikácia

Ku kamere Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v kontrolovanom priestore. Výhodou je skutočnosť, že výrobca pripravil pre aplikáciu i české jazykové rozhranie.

Pripojenie pomocou WiFi alebo LAN

Kameru Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E je pochopiteľne nutné pripojiť k domácej sieti. Môžete využiť vstavanú WiFi s prenosovým štandardom 802.11b/g/n. Bohužiaľ kamera nemá PoE napájanie, preto je nutné zabezpečiť v jej blízkosti elektrickú zásuvku, alebo použiť predlžovací kábel.

Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E

Obojstranná komunikácia

Vidíte na kamerovom zázname, že váš pes doma robí neporiadok? Nie je nič jednoduchšie, než ho cez kameru Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E  napomenúť.

Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E

Zvýšená odolnosť proti poveternostným vplyvom

Kameru Dahua IMOU New Bullet IPC-C26E môžete pochopiteľne umiestniť napríklad na fasádu domu a nijako jej to neuškodí. Spĺňa totiž zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP67. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
111 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264, H.265 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 MB Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přes zařízení mi nejde mluvit - v aplikaci se vždy objeví hláška "Nepodařilo se povolit mluvení". Repro je funkční, neb jde spustit siréna.

Dobrý den, může se kamera připojit do počítače USB připojením a pokud ano, bude se na monitoru počítače zobrazovat reálný obraz, co kamera momentálně snímá ? Děkuji, Honza.

Dobry deň, prosim Vás siréna sa zapne automaticky sama pri detekovani pohybu alebo ju mozem na dialku napr. z práce zapnut ked mi pride notifikacii o pohybe a vypnúť. Da sa toto vsetko nastavit v aplikacii?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto zánovní kameru. Při registraci přes aplikaci mi píše "Zařízení je navázáno se zařízení [email protected]. Požádejte vlastníka zařízení o sdílení zařízení, nebo se zařízením zrušte vazbu." Mail, na který je kamera registrovaná, není můj. Pravděpodobně předchozí majitel. Jak mám v takovémto případě postupovat? Děkuji.

Dobrý deň, mám otázku ak túto kameru nainštalujem na rodinnom dome od ktorého budem vo vzdialenosti 50kilometrov, či si budem vedieť pozrieť takto na diaľku aktuálny obraz z kamery cez aplikáciu. Ďakujem

Dobrý den. Jestli to chápu dobře tak když mám doma internet 5G od O2 tak mi kamera nebude fungovat....?

Umožňuje kamera ukládat záznam na domácí úložiště?

Dobrý den, jak je to s napájením? má kamera i akumulátor? Pokud ne, máte v nabídce něco jednoduchého co dokáže kameru zálohovat? nechce se mi kvůli jedné kamerce kupovat plnohodnotnou UPS... děkuji

Diskusia a poradňa k DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E
Príslušenstvo pre DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU LOOC IPC-C25E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAHUA IMOU LOOC IPC-C26E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií