Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM

Zobraziť katalóg
DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM
5 2 hodnotení
Záznamové zariadenie – komplexný dohľadový systém, podpora PoE+, 1TB kapacita, záznamové zariadenie Imou N14P, 4× kamery Imou IPC-F22AP, napájací adaptér, sieťový kábel, SATA napájací + dátový kábel, skrutky na montáž, myš
Kód:  DaH21iM12 Produktové číslo:  KIT/N14P/4-F22A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1 TB diskom

So zostavou záznamového zariadenia Dahua IMOU Sada 1 TB NVR budete mať vždy prehľad o dianí na stráženom pozemku. Táto zostava sa skladá zo záznamového zariadenia IMOU N14P s predinštalovaným 1 TB diskom a štyroch 2 Mpx kamier IMOU IPC-F22AP. Zostava je prepojiteľná s aplikáciou Imou Life pre systémy Android a iOS. Táto aplikácia ponúkne upozornenie o narušení priestoru cez notifikácie a vzdialené ovládanie kamier či záznamového zariadenia Dahua IMOU. Tiež vám dovolí sledovať prostredníctvom vášho mobilného zariadenia živý náhľad či prehrať záznam.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

102°

Zorný uhol

1 TB

Kapacita disku v NVR

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1TB diskom

IP kamera Dahua IMOU F22A vytvorí záznam až vo Full HD rozlíšení

Kamera Dahua IMOU F22A disponuje Full HD rozlíšením a kvalitným nočným videním. Vítaným prvkom je tiež PoE napájanie, vďaka čomu ušetríte počas inštalácie.

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1TB diskom

Prehľadná mobilná aplikácia

Ku kamerovému systému Dahua IMOU získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výhodou je fakt, že výrobca pripravil pre aplikáciu aj české jazykové rozhranie.

Záznamové zariadenie s efektívnym dekódovaním

Záznamové zariadenie podporuje PoE+ napájanie a poradí si aj s kamerami tretích strán typu ONVIF. Je určené pre 4 IP kamery s rozlíšením až do 8 Mpx. Okrem toho ponúkne podporu živého náhľadu, prehrávanie pripojenej kamery a ukladanie, ktoré je efektívne a ušetrí až 75 % objemu dát na vašom disku vďaka dekódovaniu H.265+. V prípade potreby je možné kapacitu záznamového zariadenia Dahua Imou rozšíriť až na 8 TB vďaka pozícii pre SATA pevný disk.

Odolné a kvalitné kamery zostavy Dahua Imou Sada 1 TB NVR

Zostava záznamového zariadenia Dahua Imou prichádza so štyrmi kamerami Imou IPC-F22AP. Ide o kamery typu Bullet, ktoré ponúknu Full HD kvalitu, zorný uhol 102° s minimálnymi slepými uhlami a efektívnu kompresiu H.265. Určite tiež poteší nočné videnie s IR prisvietením, ktoré zaručí zreteľné video do vzdialenosti až 30 metrov a  v úplnej tme. Proti poveternostným podmienkam kamery chráni kryt s ochranou IP67 a napájané sú prostredníctvom PoE napájania, ktoré umožní napájanie cez Ethernet kábel. Kamery zostavy Dahua Imou tiež disponujú technológiou detekcie pohybu a rozpoznania človeka pre ešte väčšiu bezpečnosť.


Doplňujúce vlastnosti záznamového zariadenia DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM:

Obsah balenie:
Záznamové zariadenie Imou N14P
4× kamery Imou IPC-F22AP
Napájací adaptér
Sieťový kábel, SATA napájací + dátový kábel
Skrutky na montáž
Myš

Dekódovacia kapacita:
1 kanál pri 8 Mpx
2 kanály pri 4 Mpx
4 kanály pri 2 Mpx (1080p)

Rozmery záznamového zariadenia: 260 × 225 × 47,6mm
Hmotnosť záznamového zariadenia: 0,84 kg
Rozmery kamier: 147,7 × 74,2 × 74,2 mm
Hmotnosť kamier: 210 g


Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5")
1 × Hotovo!
Počet PoE portov
4 Hotovo!
Počet kamier
4 Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5")
1 × Hotovo!

Napájanie kamier

Počet PoE portov
4 Hotovo!

Vlastnosti kamier

Počet kamier
4 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, , kdy bude toto zboží na skladě?

Dobrý den, existuje nejaký srozumitelný návod, jak kamery znovu nastavit? Musel sem jednu kameru přendat na jiné misto u domu a přestala mi fungovat. Zkoušel sem všechno mžný a stále nic. Tak bych chtěl udělat komplet vše od začátku. Děkuji

Dobrý deň, v parametroch produktu je písane, že napájanie je Jack... chcem sa opýtať, že či je napájanie Jackom myslené pre kamery alebo to nvr?? Sú kamery napájateľné cez PoE??

Dobrý den, je rozlišení 2Mpx dostačující? Bylo by možné jej případně nějak vylepšit? Pokud to porovnám s rozlišením např.kamery v mobilu, nezdá se mi být toto rozlišení zcela dostačujici. Děkuji za odpověď.

dobry den, podle popisu jsou soucasti i kabely ke kameram s podporou POE. Jake delky? dekuji

dobry den - obsahuje tento set i pevny disk ? a nebo se musi dokoupit ?

Zdravím, nikde nemohu najít návod a vysvětlení k programu v nahrávacím zařízení, nemáte něco k dispozici? Všude je jen takový všeobecný popis...

Diskusia a poradňa k DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM
Príslušenstvo pre DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAHUA IMOU SET 1TB NVR + 4x PoE CAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií