Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dali ZENSOR 1 White

Zobraziť katalóg
Dali ZENSOR 1 White
Reproduktory – policová reprosústava s bassreflexom, frekvenčný rozsah 53Hz až 26,5kHz, odporúčaný zosilňovač 25 až 100W, citlivosť 86,5dB, impedancia 6ohm, 1ks
Kód:  DAL011c Produktové číslo:  ZENSOR1WHITE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dali ZENSOR 1 White

Premeňte výkon zosilňovača na čistú akustickú energiu bez strát a obmedzenia. DALI ZENSOR 1 White je všestranný reproduktor do malých a stredne veľkých priestorov. Perfektne sa uplatní ako predný reproduktor v konfigurácii 2.1 a aj ako zadný v systémoch 5.1. Každý komponent bol veľmi starostlivo vyberaný, aby nedošlo k zmene signálu.

Kľúčové vlastnosti reproduktora DALI ZENSOR 1 White

  • Kvalitná 2-pásmová reprodukcia
  • Vhodný do regálu, na stenu alebo na držiak (nie je súčasťou)
  • Ozvučnica z MDF dosiek obrábaných na CNC strojoch
  • Širokopásmový zvuk (53 Hz až 26,5 kHz)
  • Špeciálny 5 1/4" woofer a 25 mm soft dome tweeter
  • Kompaktné rozmery (objem 6 litrov)
  • Dizajn do moderného interiéru
  • V balení iba 1 reproduktor

Originálna reprodukcia vďaka konštrukcii DALI

DALI pri výrobe použila ľahký a pritom tuhý kužeľ z drevených vlákien, ktorý poskytuje špičkovú dynamiku, zatiaľ čo veľmi ľahký kupolovitý menič pre výšky zabezpečuje rozšírený frekvenčný rozsah pre najlepšie rozlíšenie vo svojej triede. Konštrukcia DALI ZENSOR 1 White v kombinácii s bass reflex portom poskytuje zázemie pre zachovanie najjemnejších detailov aj pri veľmi nízkej úrovni hlasitosti.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dali ZENSOR 1 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dali ZENSOR 1 White . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR 1 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR 1 White.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií