Dali ZENSOR 3 Walnut

Zobraziť katalóg
Dali ZENSOR 3 Walnut
Reproduktory – policová reprosústava s bassreflexom, frekvenčný rozsah 50Hz až 26,5kHz, odporúčaný zosilňovač 25 až 125W, citlivosť 88dB, impedancia 6ohm, 1ks
Kód:  DAL013a Produktové číslo:  ZENSOR3WALNUT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dali ZENSOR 3 Walnut

Premeňte výkon zosilňovača na čistú akustickú energiu bez strát a obmedzenia. DALI ZENSOR 3 Walnut je všestranný reproduktor do malých a stredne veľkých priestorov. Perfektne sa uplatní ako predný reproduktor v konfigurácii 2.1 a aj ako zadný v systémoch 5.1. Každý komponent bol veľmi starostlivo vyberaný, aby nedošlo k zmene signálu.

Kľúčové vlastnosti reproduktora DALI ZENSOR 3 Walnut

  • Kvalitná 2-pásmová reprodukcia
  • Vhodný do regálu alebo na držiak (nie je súčasťou)
  • Ozvučnica z MDF dosiek obrábaných na CNC strojoch
  • Širokopásmový zvuk (50 Hz až 26,5 kHz)
  • Špeciálny 7" woofer a 25 mm soft dome tweeter
  • Dizajn do moderného interiéru
  • V balení iba 1 reproduktor

Originálna reprodukcia vďaka konštrukcii DALI

DALI pri výrobe použila ľahký a pritom tuhý kužeľ z drevených vlákien, ktorý poskytuje špičkovú dynamiku, zatiaľ čo veľmi ľahký kupolovitý menič pre výšky zabezpečuje rozšírený frekvenčný rozsah pre najlepšie rozlíšenie vo svojej triede. Konštrukcia DALI ZENSOR 3 Walnut v kombinácii s bass reflex portom poskytuje zázemie pre zachovanie najjemnejších detailov aj pri veľmi nízkej úrovni hlasitosti.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý. Pri stereo reproduktoroch uvádzate cenu za 1kus,znamená to teda že do sterea si musím kúpiť dva kusy? A naopak pri centrálnom reproduktore typu zenzor vocal uvádzate cenu za pár?

Diskusia a poradňa k Dali ZENSOR 3 Walnut
Príslušenstvo pre Dali ZENSOR 3 Walnut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dali ZENSOR 3 Walnut . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR 3 Walnut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR 3 Walnut.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií