Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dali ZENSOR VOKAL Walnut

Zobraziť katalóg
Dali ZENSOR VOKAL Walnut
Reproduktor – centrálna reprosústava s bassreflexom, frekvenčný rozsah 47kHz–26.5kHz, odporúčaný zosilňovač 30–120W, citlivosť 88.5dB, impedancia 6ohm, pár - 149,95 €/ks
Kód:  DAL020c Produktové číslo:  ZENSORVOKALWALNUT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dali ZENSOR VOKAL Walnut

DALI ZENSOR VOKAL je kompaktná 2-pásmová centrálna reprosústava pre domáce kino z radu ZENSOR vo vyhotovení svetlý orech, ktorá prináša radosť a všestrannú kvalitu filmovým a surround nadšencom. Ľahký kupolovitý tweeter má najlepšie rozlíšenie vo svojej triede. Dôležitú zvukovú zónu, kde sa nachádza väčšina dialógov vo zvukových stopách filmu, perfektne pokrýva stredobasový menič reprosústavy DALI ZENSOR VOKAL, ktorý vytvára realistický hlasový a priestorový zážitok. Basovú časť zvukového spektra dokresľuje predný basreflexový port. Meniče sú konštruované tak, že majú veľmi malé mechanické straty a zachovávajú všetky zvukové detaily aj pri nízkych úrovniach počúvania. Keď sa pozeráte na dobrý film, zabudnete na čas a priestor a necháte sa vtiahnuť do deja. Reprosústava ZENSOR VOKAL je vyrobená tak, aby k tomu vytvorila dokonalú zvukovú ilúziu.

Kľúčové vlastnosti reprosústavy Dali ZENSOR VOKAL

  • 2-pásmová centrálna reprosústava pre domáce kino DALI ZENSOR VOKAL
  • Nová konštrukcia stredobasových meničov
  • Ľahký kupolovitý tweeter s najlepším rozlíšením vo svojej triede
  • Predný basreflexový port
  • Atraktívny a moderný dizajn vo vyhotovení svetlý orech

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dali ZENSOR VOKAL Walnut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dali ZENSOR VOKAL Walnut . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR VOKAL Walnuss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dali ZENSOR VOKAL Walnuss.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií