Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ďalší 1 klient pre Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL

Zobraziť katalóg
Ďalší 1 klient pre Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL
Klientské licencie pre server (CAL)
Kód:  WZ140r Produktové číslo:  R18-03735 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ďalší 1 klient pre Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL Predaj skončil

Ďalší 1 klient pre Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL

Windows Server 2012 je nová verzia serverového operačného systému, ktorý beží v mnohých veľkých svetových datacentrách, rovnako ako umožňuje prevádzku malých spoločností na celom svete. Prináša stovky nových funkcií a vylepšení v oblastiach virtualizácie, sietí, ukladania, užívateľského prostredia, cloud computingu, automatizácie a ďalších. Jednoducho povedané, tento systém vám pomôže transformovať prevádzku IT tak, aby ste znížili náklady.
Ide o licenciu pre jedného ďalšieho užívateľa operačného systému Microsoft Windows Server 2012 v českej verzii. Licencia je viazaná na konkrétneho užívateľa, nezávisle na počítači, z ktorého bude k serveru pristupovať. Je to výhodné, ak vo vašej firme má mať prístup k serveru len obmedzený počet zamestnancov z väčšieho počtu počítačov, alebo jednoducho povedané, ak je vo vašej firme viac počítačov ako zamestnancov.
Ku spusteniu tejto licence je potrebné vlastniť hlavnú licenciu Microsoft Windows Server 2012.

Parametre a špecifikácia:

Licencie:
Lokalizácia: česká
Počet a typ CAL: 1 × USER CAL

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opytat, ci táto licencia umozni zaroven používanie vzdialenej plochy (tzv. RDS). Máme zakúpenu verziu OS https://www.alza.sk/dell-ms-windows-server-2012-r2-standard-rok-d2305981.htm?catid=18860429 Potrebujem vediet ci je to kompatibilne - cielom je jednoznacne aby pracovnici vedeli vyuzivat vzdialenu plochu. Dakujem, Tomas

Diskusia a poradňa k Ďalší 1 klient pre Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Další 1 klient pro Microsoft Windows Server 2012 CZ OEM USER CAL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií