AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Dama Glamour Perla - 3 porcie

Zobraziť katalóg
Dama Glamour Perla - 3 porcie
Moka kávovar pre všetky druhy ohrevu mimo indukcie
Kód:  PTKAV006 Produktové číslo:  8006363039826 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dama Glamour Perla - 3 porcie Predaj skončil

Dama Glamour Perla - 3 porcie

Kanvička na kávu Moka je vyrobená v kolekcii jedného z najvydarenejších talianskych dizajnov. Materiál kávovaru je z hliníka. Vďaka nemu už po niekoľkých šálkach získa patinu, ktorá je pre správnu chuť kávy nepostrádateľná.Moderná žiarivá farba a praktický tvar doplní moderný štýl každej domácnosti. Nemusíte sa ani báť ju položiť na stôl do obývačky medzi hosťami. Nenechávajte ju však v mokrom či vlhkom prostredí a nevkladajte do umývačky riadu. Objem 150 ml.

kľúčové vlastnosti

  • Silikónová rukoväť s nerezovou vložkou
  • Určený na tri porcie talianskeho espressa
  • vysoká odolnosť
  • Gombík proti obareniu
  • bezpečnostný ventil
  • Vhodná na všetky druhy ohrevu mimo indukcie

spôsob použitia

Dolné nádobu naplňte vodou po značku a vložte filter. Do filtra nasypte mletú kávu. Po pripevnení tretej časti kávovaru ho môžete položiť na sporák či varnú dosku. Avšak pri postavení kanvica na plynový sporák dávajte pozor, aby plamene nepresahovali spodok kávovaru. Akonáhle začne voda v kanvici vrieť, vylúhované káva prekvapkať do hornej nádoby. Potom už jej obsah môžete naliať do šálky a vychutnať si nezabudnuteľnú lahodnú chuť. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dama Glamour Perla - 3 porcie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dama Glamour Perla - 3 porce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dama Perla Glamour - 3 Portionen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dama Perla Glamour - 3 Portionen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dama Perla Glamour - 3 adag.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií