Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

dbramante1928 Billund pre iPhone 5/5S/SE Tan

Zobraziť katalóg
dbramante1928 Billund pre iPhone 5/5S/SE Tan
Ochranný kryt - z pravej kože, prístup ku všetkým tlačidlám, pevný
Kód:  GC126x Produktové číslo:  BI5EGT000667

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

dbramante1928 Billund pre iPhone 5/5S/SE Tan Predaj skončil

dbramante1928 Billund pre iPhone 5/5S/SE Tan

Nadčasová elegancia, vysoká kvalita aj dokonalá ochrana - to všetko a ešte oveľa viac vám ponúka obal Billund na iPhone 5/5S/5SE z pravej kože. Prepracovaný dizajn poskytuje maximálnu viditeľnosť obrazovky aj pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám a konektorom - preto svoj telefón nemusíte z obalu vybrať pri žiadnej činnosti súvisiacej s jeho chodom. Tvrdý polykarbonátový obal disponuje flexibilným plastovým výčnelkom poskytujúcim ochranu proti nárazom a pádom. Zadná strana je pokrytá prekrásnou ručne spracovanou kožou, ktorá dodáva nielen veľmi luxusný vzhľad, ale je tiež príjemná na dotyk.

Dokonalá ochrana v luxusnom dizajne

  • Ultra tenký snap - fit dizajn
  • Maximálna viditeľnosť obrazovky, pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám aj konektorom
  • Obal nie je nutné dávať dole pri synchronizácii či nabíjaní
  • Vysoko kvalitné polykarbonátové spracovanie s plastovým flexibilným výčnelkom pre účinnú ochranu proti nárazom a pádom
  • Zadná strana obalu pokrytá ručne spracovanou pravou kožou
  • Luxusný vzhľad

Každý kus je originál - užite si ten váš

Vďaka vrchnej koženej vrstve máte pred sebou jedinečný kúsok - unikátna štruktúra, dokonalý tvar aj pripevnenie na polykarbonátový podklad je výsledkom ručného spracovania zručnými remeselníkmi s použitím tých najlepších materiálov. Indická koža použitá na výrobu patrí medzi tie najkvalitnejšie a vedľa luxusného vzhľadu poskytuje tiež trvanlivosť, pevnosť a odolnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si dbramante1928 Billund pro iPhone 5/5S/SE Tan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D. Bramante1928 Billund für iPhone 5 / 5S / SE Tan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D. Bramante1928 Billund für iPhone 5 / 5S / SE Tan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: dbramante1928 Billund iPhone 5 / 5S / 5SE Tan.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií