Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DDPai Mini2+

Zobraziť katalóg
DDPai Mini2+
4,5 2 hodnotení
Kamera do auta - 2560x1440px, kompaktná, WiFi, G-senzor, minimalistické prevedenie, diaľkový ovládač, podpora pamäťových kariet až 128GB, prepracovaná aplikácia pre smartfóny
Kód:  DDP01a Produktové číslo:  DDPai Mini2+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DDPai Mini2+

Záznamové kamera v aute je účinná jedine vtedy, ak nahrá naozaj kvalitný záznam, ktorý môže poslúžiť ako nezvratný dôkaz udalosti. Vybavte svoje vozidlo elegantnou mini kamerou. Jedná sa o profesionálnu kameru s WQHD rozlíšením, ktorá zaznamenáva dianie pred autom v krásnych detailoch. Vďaka tomuto rozlíšeniu a perfektnej svetelnosti objektívu (f/1,8) rozoznáte aj ŠPZ ostatných vozidiel dokonca aj v podmienkach so zhoršeným osvetlením - teda práve v tých najkritickejších. Kamera je vybavená najmodernejšími technológiami a je pripravená na komunikáciu s chytrou appkou vo vašom telefóne.

Kľúčové vlastnosti záznamovej kamery DDPai MINI2 +

  • Ostré WQHD rozlíšenie 2 560 × 1 440 px
  • Prehľad o všetkom dianí pred vozidlom
  • Citlivý 3osý G-senzor
  • Komunikácia a nastavenia cez appky
  • Záznam presných GPS súradníc
  • Nahrávanie v slučke
  • Automatické zamknutie kritických momentov
  • Externé SNAP tlačidlo pre rýchle nahrávanie

DDPai MINI2 + ponúka bezpočet technologických vychytávok

Záznamová kamera DDPai MINI2 + nahráva v nekonečnej slučke. Sama prepisuje už nahranú stopu a preto sa vám nemôže stať, že by na pamäťovej karte došlo miesto. Zároveň je vybavená citlivým 3osý G-senzorom, ktorý bleskovo reaguje na kritické momenty, ako je prudké zrýchlenie, brzdenie či náraz, a tie automaticky proti prepísaniu uzamkne. Rovnako funguje aj externé SNAP tlačidlo, vďaka ktorému môžete rýchlo nahrať 10-sekundovú sekvenciu, ktorá sa tiež uzamkne. Kamera podporuje pamäťovú kartu do kapacity 128 GB a vedľa nej je ešte vybavená micro USB portom.

Z moderných technológií poteší GPS pre presné súradnice a údaje o jazde. Ďalej WiFi, pomocou ktorej pripojíte kameru k chytrej DDPai appke. V nej môžete spracovávať záznam, ovládať kameru a tiež nastavovať manuálne napríklad citlivosť G-senzoru. Kamera je navyše vybavená optickou stabilizáciou obrazu a výborný je aj zorný uhol, ktorý činí 140°.

Parametre a špecifikácia

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Obsah balenia
USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak, Diaľkový ovládač Hotovo!
Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Podporované video formáty
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak, Diaľkový ovládač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
74 g Hotovo!
Šírka
8,7 cm Hotovo!
Výška
4,75 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
260 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jakou kamera podporuje ve skutečnosti kartu? Již jsem zakoupil 4 druhy karet a ani jedna nejde. -Kingston MicroSDXC 64GB UHS-I U3. -Kingston Canvas Go! MicroSDXC 64GB UHS-I U3. -Kingston Canvas React MicroSDXC 64GB A1 UHS-I V30. -Kingston Canvas Select MicroSDXC 64GB UHS-I U1. děkuji za odpověď.

Dobrý den. Jakou ve skutečnosti kamera podporuje kartu? Již jsem vyzkoušel dvě uváděné výrobcem a nic. Je třeba kartu formátovat? Děkuji

GPS je nebo neni? odpovidali jste mi ze neni, v popisu ho stale mate, proc?

GPS je nebo neni? odpovidali jste mi ze neni, v popisu ho stale mate, proc?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto kameru jako rozbalenou a přišla mi bez jakéhokoliv návodu. Můžete mi jej urychleně poslat v elektronické podobě (nebo odkaz)?

dobry den, ma kamera funkci zaznamenavani gps souradnic?

Dobrý den, má tato kamera tedy GPS nebo ne? Viz popis od vás: Z moderních technologií potěší GPS pro přesné souřadnice a údaje o jízdě.

Zdravím. máme 13.2 a stále není odpověď...

Prezentujete ddpai mini 2+ ve skutecnosti jsem dostal mini2 !...je v tom rozdil? Uvadite ze ma gps, ja ovsem zadnou informaci o gps na baleni ani nikde jinde nenasel! Pokud to + znamena gps ci nakou jinou funkci navic tak chci adekvatni upravu ceny!

Diskusia a poradňa k DDPai Mini2+
Príslušenstvo pre DDPai Mini2+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai Mini2+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai Mini2+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai Mini2+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DDPai Mini2+.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií