PET AlzaBoxy Q1

DDPai X2SP

Zobraziť katalóg
DDPai X2SP
2,5 6 hodnotení
Kamera do auta – duálna so senzorom CMOS, rozlíšenie senzora 4 Mpx, uhol záberu 140°, detekcia nárazu a automatické spustenie, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, manuál, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta, zadná kamera a lepiace podložky v balení
Kód:  DDP02g Produktové číslo:  X2SP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DDPai X2SP

Uľahčite si cestovanie a nemyslite na všetko ako je GPS navigácia či dostatočná kapacita batérie vášho mobilného telefónu. Dual kamera do auta DDPai X2SP so zabudovaným modulom GPS vás v štichu nenechá. Pýši sa vysokou kvalitou obrazu prednej aj zadnej kamery s rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) a okrem toho vysoko kvalitným snímačom CMOS, ktorý zaručuje vynikajúcu čistotu obrazu. O perfektné zábery pri zhoršenej viditeľnosti sa postará super nočné videnie kamery. Predná kamera do auta DDPai X2SP s uhlom záberu 140° a zadná kamera s uhlom záberu 120° vás potešia kompatibilitou s microSD kartami s kapacitou až 128 GB. Nechýbajú ani moderné technológie, ako napríklad nepretržitý režim parkovania, aby ste vedeli, čo sa okolo vášho vozidla deje aj v prípade, že ste ho odstavili, či možnosť zhotovovania snímok panorámy za jazdy jednoduchým stlačením tlačidla.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta DDPai X2SP

  • Duálna kamera do auta DDPai X2SP pre maximálnu bezpečnosť na cestách
  • Autokamera DDPai X2SP nahráva videá s Full HD kvalitou záznamu
  • O perfektné zábery pri zhoršenej viditeľnosti sa postará super nočné videnie kamery
  • Palubná kamera DDPai X2SP podporuje microSD pamäťové karty až do veľkosti 128 GB
  • Integrovaná GPS navigácia
  • So vstavanou WiFi môžete sledovať zábery aj vo vašom smartfóne, či tablete a ľahko súbory zdieľať
  • Široký uhol záberu prednej kamery 140° a zadnej kamery 120°
  • Remote Snapshot na zhotovovanie snímok stlačením tlačidla
  • Detekcia nárazu a uzamknutia záberu vďaka trojosovému G-senzoru
  • Nepretržitý parkovací režim
  • Ochrana napájania IPS
  • Technológia dvojkanálového úložiska D2SAVE

Kamera do auta DDPai X2SP

Široký zorný uhol pre perfektný prehľad

S duálnou autokamerou DDPai X2SP získate nielen špičkové zábery diania okolo vášho vozidla vo Full HD kvalite, ale navyše je všetko v popredí nahrávané v pozorovacom uhle 140° a v pozadí v 120° uhle. Vo výsledku uvidíte dokonca aj čo sa deje za krajnicou.

Kamera do auta DDPai X2SP

Vstavaná GPS technológia

Zabudnite na množstvo zbytočných prístrojov a káblov, pretínajúcich vaše vozidlo. S kamerou do auta DDPai X2SP so sebou už nemusíte vláčiť ďalšie zariadenia, ktoré vám poradia s naplánovanou trasou. Kamerový systém do auta DDPai X2SP totiž disponuje vstavanou GPS navigáciou a bez problémov vám cestu ukáže.

WiFi pripojenie autokamery DDPai X2SP

Integrovaný WiFi modul zabezpečí bezdrôtový prenos súborov z kamery DDPai X2SP do iných zariadení ľahko a rýchlo. Všetky dáta sú bezpečne uložené na microSD karte, ktorú si zvolíte až do kapacity 128 GB a podpora 2,4 GHz Wi-Fi siete zaručí bleskurýchly prenos. Samozrejmosťou je vstavaný G-senzor, ktorý sa stará o uzamknutie záznamov proti prepísaniu v prípade detekcie neprirodzených vibrácií, prípadne nehody. Nemusíte sa báť, že by práve takýto dôležitý záznam autokamera DDPai X2SP neuložila.

Remote Snapshot

Či už jazdíte denne tou istou cestou, alebo sa vaše jazdy pravidelne menia, z času na čas sa vám naskytne pohľad, ktorý by ste si najradšej uchovali. Vďaka funkcii autokamery DDPai X2SP Remote Snapshot sa tak môže stať. Umiestnite si tlačidlo na zhotovovanie snímok tak, aby ste ho mali poruke – práve pre tieto prípady. Jediným stlačením si uložíte záznam ako prednej, tak zadnej kamery DDPai X2SP a to 5 sekúnd pred a 5 sekúnd po stlačení. Vo vašom mobilnom telefóne si už upravíte snímky podľa vašich potrieb a rozošlete napríklad priateľom.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Obsah balenia
Manuál, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Zadná kamera, Lepiace podložky Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Manuál, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Zadná kamera, Lepiace podložky Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DDPai X2SP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai X2SP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai X2SP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai X2SP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DDPai X2SP.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií