Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

De Buyer Krájač KOBRA 2011.20, zelený

Zobraziť katalóg
De Buyer Krájač KOBRA 2011.20, zelený
Elektrický krájač – Mandoline, ostrie V19°3, čepeľ z nerezovej ocele, optimalizovaný brúsny uhol čepele 19.3°, vrúbkovaná čepeľ, ergonomicky tvarovaný držiak, silikónová úprava, vhodný na mäkkú zeleninu alebo ovocie, tenké plátky až 5mm, protišmykové nožičky, ochrana pri strúhaní, farba zelená
Kód:  DEBU040 Produktové číslo:  2011.20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De Buyer Krájač KOBRA 2011.20, zelený Predaj skončil

De Buyer Krájač KOBRA 2011.20, zelený

Chcete mať v kuchyni pomocníka ako majú profesionálni kuchári? Zeleninu a ďalšie suroviny na varenie budete mať rýchlo a bezpečne nakrájané behom chvíľky a s dokonalou presnosťou. Krájač Kobra zaisťuje v pohodlí domova profesionálnu kvalitu. Pohodlné používanie je zaručené ergonomickým držiakom krájača, protišmykovými nožičkami a doskou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaisťuje ľahký pohyb suroviny po krájači. Gombíkom na rukoväti môžete nastavovať hrúbku rezu.

Prečo práve tento krájač?

  • Jednoduchý rez aj mäkkej zeleniny a ovocia (napríklad paradajky, hrušky a pod.)
  • Perfektný rez aj so šupkou
  • Zachováva štruktúru krájanej suroviny
  • Tenké plátky až 5 mm
  • Profesionálne použitie
  • Ochrana pri strúhaní
  • Nehrdzavejúca doska pre ľahký pohyb po krájači
  • Jednoduché uskladnenie krájača
  • Zelená farba

Ostrá čepeľ

Krájač Kobra má mikrozúbkované nehrdzavejúce čepele, a tak zaisťuje perfektný rez aj so šupkou a zároveň zachováva štruktúru danej suroviny. Hodí sa aj na krájanie veľmi mäkkých surovín, napríklad sezónneho ovocia a zeleniny. Výšku rezu môžete nastaviť pomocou otočného gombíka na konci rukoväte. Sami si regulujete, aké hrubé plátky chcete krájať.

Bezpečnosť a pohodlie

Vďaka protišmykovej rukoväti krájača je použitie veľmi bezpečné. Suroviny nemusíte držať v ruke, ale môžete pri krájaní využiť ochranný držiak. Ergonomicky tvarovaná rukoväť podporuje prirodzený úchop krájača. Jednoducho môžete krájač položiť na hrniec a krájať suroviny aj v priebehu varenia.

Parametre a špecifikácia

Typ
Ručný Hotovo!
Druh
Krájač Hotovo!

Typ

Typ
Ručný Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Poznámka:
» Všetky ručné krájače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De Buyer Krájač KOBRA 2011.20, zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si de Buyer Kráječ KOBRA 2011.20, zelený.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií