AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

De Buyer Krájač SWING 2015.00

Zobraziť katalóg
De Buyer Krájač SWING 2015.00
Elektrický krájač – mandoline, ostrie V19°3, čepeľ z nerezovej ocele, optimalizovaný brúsny uhol čepele 19.3°, vrúbkovaná čepeľ, ergonomicky tvarovaný držiak, silikónová úprava, vhodný aj pre mäkkú zeleninu alebo ovocie, tenké plátky až 5mm, protišmykové nožičky, ochrana pri strúhaní
Kód:  DEBU044 Produktové číslo:  2015.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De Buyer Krájač SWING 2015.00

Chcete mať v kuchyni pomocníka ako majú profesionálni kuchári? Zeleninu a ďalšie suroviny na varenie budete mať rýchlo a bezpečne nakrájané už počas krátkej chvíľky, a to navyše s dokonalou presnosťou. Krájač Mandoline zaisťuje profesionálnu kvalitu v pohodlí domova. Pohodlné používanie je zaručené ergonomickým tvarom krájača, základňou s protišmykovou úpravou a jednoduchým vkladaním ostria. Môžete používať rôzne nadstavce na krájanie a vytvárať tak neobvyklé a nevídané tvary. Aj deťom sa bude zelenina, ktorá bude zaujímavo a lákavo nakrájaná, jesť s väčšou chuťou.

Prečo práve tento krájač?

  • Mnoho tvarov krájania
  • Rovné alebo vrúbkované ostrie
  • Jednoduché vkladanie nožov
  • Robustný a profesionálny
  • Ochrana pri strúhaní
  • Praktický stojan

Rozmanitosť krájania

Jednoducho môžete nastavovať silu plátkov – 4 mm alebo 10 mm. Vďaka obojstrannej čepeli z antikorovej ocele dosiahnete krájanie tenkých plátkov či hranoliek. Pri krájaní nemusíte držať surovinu v ruke, môžete využiť držiak, ktorý sa posúva po krájači. Držiak je pripevnený ku krájaču a tým pádom nehrozí styk s ostrím. Krájanie je veľmi rýchle a bezpečné.

Zaujímavý tip

Chcete ozdobiť chlebíčky zaujímavým spôsobom a potešiť priateľov? Môžete skúsiť vytvoriť na krájaných plátkoch mriežku. Dosiahnete toho tak, že po každom krájaní pootočíte držiak o 90°. Na plátkoch sa začne tvoriť mriežka a vy môžete začať zdobiť.

Parametre a špecifikácia

Typ
Ručný Hotovo!
Druh
Krájač Hotovo!

Typ

Typ
Ručný Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Poznámka:
» Všetky ručné krájače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De Buyer Krájač SWING 2015.00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si de Buyer Kráječ SWING 2015.00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SWING de Buyer Slicer 2015.00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SWING de Buyer Slicer 2015.00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: de Buyer SWING szeletelő 2015.00.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií