Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

De'Longhi SET DLSC 004

Zobraziť katalóg
De'Longhi SET DLSC 004
4,8 17 hodnotení
Čistiaca sada odvápňovač (2x100ml), filter na zmäkčenie vody, čistič dýzy na mlieko (250ml), utierka z mikrovlákna, štetec / štrkom, kefa, prúžok na testovanie tvrdosti vody, návod na čistenie a údržbu
Kód:  SPTkn1099 Produktové číslo:  8004399327184 Stránky výrobcu

De'Longhi SET DLSC 004

De'Longhi DLSC 004 je špeciálna čistiaca súprava, ktorá navráti výkon vášmu obľúbenému kávovaru. S čistiacou súpravou účinne odstránite vodný kameň, vyčistíte nečistoty pri dýzach na mlieko i pri automatických systémoch penenia a vykonáte celkovú údržbu vášho espresso prístroja. Pravidelná starostlivosť ochráni kávovar pred poškodením, odstráni nebezpečné baktérie a zaistí vždy rovnako lahodnú chuť vašej kávy. DLSC 004 obsahuje dva odvápňovače, filter na zmäkčenie vody, čistič dýzy na mlieko, utierku z mikrovlákna, štetec, stierku, kefu, prúžok na testovanie tvrdosti vody a, samozrejme, nechýba ani návod na čistenie a údržbu.

Kľúčové vlastnosti De'Longhi čistiacej súpravy DLSC 004

  • Čistiaca súprava DLSC 004 slúži na údržbu De'Longhi kávovarov
  • Odstráni vodný kameň
  • Vyčistí nečistoty pri dýzach na mlieko
  • Chráni kávovar pred poškodením
  • Zaistí vždy rovnako výbornú chuť kávy

Súprava obsahuje:
Odvápňovač 2× 100 ml
Filter na zmäkčenie vody
Čistič dýzy na mlieko 250 ml
Utierka z mikrovlákna
Štetec/stierka
Kefa
Prúžok na testovanie tvrdosti vody
Návod na čistenie a údržbu

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké 2 filtry na změkčení vody potřebuji pro kávovar a presovač De'Longhi BC0410.1-420.1 ? Děkuji

Dobrý den,tato sada je vhodná na všechny typy kavovaru de longhi? Mame přístroj ec685.dekuji

Dobrý den , rád bych se zeptal zda se dá vodní filtr z této sady použít do kavovaru - De'Longhi ECP 35.31 - ? Děkuji

Diskusia a poradňa k De'Longhi SET DLSC 004
Príslušenstvo pre De'Longhi SET DLSC 004 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi SET DLSC 004. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi SET DLSC 004. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi SET DLSC 004. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi SET DLSC 004.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií