Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Decoded Leather Wallet Black iPhone 11

Zobraziť katalóg
Decoded Leather Wallet Black iPhone 11
5 1 hodnotení
Kryt na mobil – pre Apple iPhone 11, materiál koža, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, priestor na kreditnú kartu, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet, výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
58,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DECATAa20 Produktové číslo:  D9IPOXIRDW2BK Stránky výrobcu
Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 58,90 € Momentálne nedostupné

Decoded Leather Wallet Black iPhone 11

Kúpili ste si nový mobilný telefón a máte strach z jeho poškodenia? Kryt na mobily Apple iPhone 11 poskytuje ochranu proti častému poškriabaniu. Ponúkaný variant bol vyrobený z materiálu, ktorým je koža. Koža poskytuje krytu na telefón od výrobcu Decoded okrem vyššej odolnosti aj eleganciu s puncom luxusu. Úplne samozrejmé sú výrezy na tlačidlá telefónu. Šikovnou novinkou je priehradka, vďaka ktorej môžete mať svoju platobnú kartu stále pri sebe. Krytu dodal výrobca okrem iného aj stojanček, ktorého pozíciu môžete upravovať na pohodlnejšie sledovanie videí alebo čítanie. Podporuje váš telefón bezdrôtové nabíjanie? Potom si nemusíte kryt na telefóny dávať dole, pretože umožňuje nabíjať cez elektromagnetickú indukciu. Jeho zatváranie na magnet zabezpečí, že sa sám neotvorí. Kryt na mobil Apple iPhone 11 vám ho udrží v peknom stave.

Kryt na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 ...
Kryt na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 ...

Hlavné vlastnosti krytu na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11

  • Kryt na mobil Apple iPhone 11 poskytne zariadeniu ochranu
  • Flipové vyhotovenie ochraňuje celý smartfón vrátane displeja
  • Integrovaný stojanček poslúži pri sledovaní filmov alebo čítaní
  • K dispozícii bude miesto na platobnú kartu
  • Magnet zabezpečuje spoľahlivé zatváranie
  • Otvory na dôležité prvky a tlačidlá
  • Ochranný kryt na mobil dovoľuje bezdrôtové nabíjanie
  • Materiál krytu na telefón od výrobcu Decoded: koža
  • Farba tohto krytu na telefóny je čierna

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Zatváranie na magnet, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Zatváranie na magnet, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co prosím znamená "Kompatibilní s bezdrátovým dobíjením" není specifikováno jak je s Iphone mag safe kompatibilní. Obsahuje kovový kroužek pro nabíjení, nebo se vyndavá z obalu tudíž je nepoužitelný? Děkuji.

Dobrý den, mohu se zeptat zda kryt který je přímo na těle telefonu má integrovaný magnetický plíšek k uchycení flipového krytu s kapsou na kartu? Děkuji za odpověď.

Dobry den, Chci se zeptat, jestli samotne pouzdro ("vnitrni"), bez flipove obalky ochranni obrazovku? Jde o to, jestli pri polozeni mobilu obrazovkou dolu bude mobil lezet skutecne na obrazovce nebo na okrajich krytu?

Diskusia a poradňa k Decoded Leather Wallet Black iPhone 11
Príslušenstvo pre Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Decoded Leather Wallet Black iPhone 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Decoded Leather Wallet Black iPhone 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Decoded Leather Wallet Black iPhone 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Decoded Leather Wallet iPhone 11, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií