Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro

Zobraziť katalóg
Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro
4,7 3 hodnotení
Kryt na mobil Apple iPhone 11 Pro, koža, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, priestor na kreditnú kartu, integrovaný stojan, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, zatváranie na magnet, výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  DECATAa21 Produktové číslo:  D9IPOXIDW2BK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro Predaj skončil

Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro

Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro. Ide o flipové puzdro, ktoré je kvalitným spracovaním poistkou odolnosti. Materiál krytu je príjemný na dotyk a dobre sa v ruke drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším ovládacím prvkom nutným na pohodlné používanie telefónu. Je vyhotovený tak, aby displej dokázal zabezpečiť proti poškriabaniu. Medzi jeho výhody patrí kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Určite vás poteší aj možnosť odložiť si do neho kreditnú kartu. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že jeho uzavretie je úplne bezpečné, sám sa neotvorí. Môžete počítať aj s integrovaným stojanom. Táto maličkosť sa vám bude hodiť v prípadoch, kedy je pre vás nutné používať ho na sledovanie internetu. Flipová stavba ochranného krytu umožňuje ochranu displeja telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro ochráni váš telefón pred poškodením.

Kľúčové prednosti krytu na mobil Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro

  • Zaručená ochrana telefónu Apple iPhone 11 Pro
  • Kryt na mobil Decoded ochráni aj displej telefónu
  • Tvrdé telo krytu skvele priľne k telefónu
  • Praktický priestor na kreditnú alebo iné karty
  • Integrovaný stojan na príjemné sledovanie telefónu
  • Zabraňuje poškriabaniu displeja
  • Kryt na mobil Decoded ponúka otvory na konektory a ovládacie prvky
  • Podpora indukčného nabíjania
  • Materiál krytu na mobil: koža
  • Zatvára sa prostredníctvom spoľahlivého magnetu
  • Farba: čierna

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Zatváranie na magnet, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Zatváranie na magnet, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Decoded Leather Wallet Black iPhone 11 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Decoded Leather Wallet iPhone 11 Pro, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií