AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Defender FreeMotion HN-B801

Zobraziť katalóg
Defender FreeMotion HN-B801
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá 40mm, bezdrôtová s bluetooth, micro-USB, jack 3.5mm, NFC, rozsah 20-20000Hz, dosah 10m, možnosť prepojenia káblom
Kód:  JS280g10c2 Produktové číslo:  63801

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender FreeMotion HN-B801

Bezdrôtové slúchadlá Defender doprajú svojmu majiteľovi nebývalé pohodlie. Pohodlné náušníky a skvele padnúce hlavový most zaistí komfort aj pri dlhšom nosení. Uzavretý akustický dizajn dovolí požívať hudbu či hrať bez rušenia okolím. Zabudovaný všesmerový mikrofón umožní telefonovanie aj hranie vašich obľúbených hier. Hovor prijmete ľahko a rýchlo bez vyberanie telefónu z vrecka tlačidlom integrovaným priamo na náušníku.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá (Bluetooth)
  • Komfortné mušle a hlavový most
  • Okamžité párovanie pomocou NFC
  • Batérie pre 10 hodín počúvania
  • Možnosť počúvania cez 3,5mm jack (stand. audio kábel - pribalený)
  • Mikrofón pre telefónne hovory alebo počítačovú komunikáciu
  • Dobíjanie z všade prítomného USB

univerzálny

Používať ich môžete s akýmkoľvek zariadením kompatibilným s rozhraním Bluetooth s funkciou NFC a podporujúce profily HSP, HFP, A2DP a AVRCP. Interná Li-Ion batéria umožňuje až 12 hodín neprerušovaného počúvania hudby alebo volanie. Po vybití batérie môžete pripojiť dodávaný 3,5 mm jack kábel a smelo pokračovať v počúvaní. Dobíjanie prebieha cez microUSB kábel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pořídil jsem si tyto sluchátka k PC který nemá bluetooth a předpokládal jsem, že v balení bude mimo sluchátek i zařízení bluetooth do USB jako má např.bezdrátová myš. Bohužel nic v balení nebylo. Jaký typ zařízení potřebuji do USB, aby mi sluchátka fungovala bezdrátově? Děkuji.

Je možné tato sluchátka propojit i s iPhonem 5s (iOS zařízeními)?

Diskusia a poradňa k Defender FreeMotion HN-B801
Príslušenstvo pre Defender FreeMotion HN-B801 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender FreeMotion HN-B801. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B801. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B801. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender FreeMotion HN-B801.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií