Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Defender RedBERRY

Zobraziť katalóg
Defender RedBERRY
3,9 6 hodnotení
Slúchadlá – štuple 20–20000Hz, kábel 1.2m, 3.5mm jack
Kód:  JS280g18 Produktové číslo:  63246

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender RedBERRY

Intraaurálne slúchadlá Defender RedBerry vyzerajú ako dve rozkošné bobuľky. Využívajú kvalitné meniče, vďaka ktorým poskytujú perfektnú odozvu v basovom aj výškovom spektre. Okrem toho sú uložené v robustných kovových ozvučniciach pre minimalizáciu parazitných rezonancií. Hodí sa pre akékoľvek prenosné prehrávače a vďaka pasívnemu tlmeniu okolitého hluku ich oceníte aj v prostriedkoch hromadnej dopravy.

Mäkké štuple držia slúchadlá bezpečne v ušiach, aby nevypadli ani pri intenzívnom cvičení. RedBerry navyše kúpite doslova za pár korún, takže sa o ne nemusíte zbytočne strachovať, aj keď ich budete využívať pri športovaní.

Materiál:
Kovové puzdro

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender RedBERRY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender RedBERRY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redberry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redberry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender RedBERRY.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií