Rapture Rapture

Defender Redragon Origin

Zobraziť katalóg
Defender Redragon Origin
Herná myš - herná, optická, 4000dpi, 10 tlačidiel, zrýchlenie 20G, dĺžka kábla 1.8m
Kód:  JS280b86 Produktové číslo:  70343

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Redragon Origin

Všetko, čo očakávate od hernej myši. Výrobcovia mysleli nielen na štýl, ale aj na to, čo je vo vnútri. OMRON mikrospínač najvyššej kvality a Avago senzory, ktoré spolu s pamäťou umožnia uložiť až päť sád konfigurácií tlačidiel, a to aj keď odpojíte myš od jedného počítača a pripojíte k inému.

Kľúčové vlastnosti

  • 5 vymeniteľných olovených závaží (5 g každé)
  • Špeciálne pogumovaný povrch zmiešaný s disperzným pieskom pre pevný úchop
  • Mimoriadne presný optický senzor
  • Prepínanie profilov
  • FIRE funkcia pre rýchlu streľbu

Zaujme na prvý pohľad

Povrch je špeciálne pogumovaný, mieša sa s jemne disperzným pieskom pre pevný úchop myši. Odolná pletená šnúra meria 1,8 m. Pozlátený USB konektor zaisťuje lepšie spojenie. Natiahnuté teflónové nohy. 3 extra bočné tlačidlá pre palec. 2 tlačidlá na hornej strane plnia všetky príkazy. Podsvietenie je ovládané zvláštnym tlačidlom na spodnej strane myši.

Prispôsobí sa aj najnáročnejším

Možnosť ukladania nastavenia tak, aby zostalo v pamäti, aj keď sa myš pripojí k inému počítaču. MODE tlačidlo slúži na prepínanie profilov (režimy). Farbu podsvietenia možno vybrať pre každý režim. Profily môžu byť uložené na externej pamäťovej karte/disku. Široké pogumované koliesko so šírkou 8 mm opatrené rebrovaným chráničom uľahčuje ovládanie myši. FIRE funkcia pre strelca umožňuje nastaviť rýchlu streľbu na akékoľvek tlačidlo navyše. Úpravu hmotnosti možno vykonať vďaka 5 vymeniteľným oloveným závažiam po 5 g. Závažia sú umiestnené na spodnej strane myši. Možno tak meniť hmotnosť podľa svojho vkusu, alebo posunúť ťažisko.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Výška
3,6 cm Hotovo!
Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
161 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender Redragon Origin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Origin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Origin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Origin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Redragon Origin.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií