Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Defender Redragon Phoenix

Zobraziť katalóg
Defender Redragon Phoenix
5 1 hodnotení
Herná myš – optická, 500–4000DPI, 10 tlačidiel, zrýchlenie 20G, dĺžka kábla 1.8m
Kód:  JS280b89 Produktové číslo:  70336 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Redragon Phoenix

Herná optická myš Defender Redragon Phoenix je optimálne zariadenie pre herných začiatočníkov a bežnú prácu. Vďaka svojmu tvaru je vhodná aj pre ovládanie ľavou rukou. Stabilnú prevádzku aj pri vysokých rýchlostiach zabezpečuje snímač, to všetko na každom povrchu.

Kľúčové vlastnosti

  • 10 praktických tlačidiel
  • Stabilnú prevádzku aj počas vysokej rýchlosti, na akomkoľvek povrchu
  • Široké pogumované koliesko s podsvietením
  • 65 miliónov farieb pre podsvietenia
  • Regulácia rýchlosti kurzora na všetkých tlačidlách myši

Štýlový dizajn

USB hernú myš Defender Redragon Phoenix 4 000 DPI zdobí čierna farebná kombinácia s podareným dizajnom a LED podsvietením v rôznych farbách. 65 miliónov farieb vám poskytne možnosť prepnúť na akúkoľvek farbu, ktoré vášmu oku lahodia. Na myši existuje aj špeciálne tlačidlo na zapnutie a vypnutie svietenia. Plne pogumovaný obal príjemný na dotyk zabraňuje šmýkaniu ruky a umožňuje tak pevný úchyt.

Dokonale prispôsobivá

Na všetkých tlačidlách myši môže byť nastavená rýchlosť kurzora. 5 úrovní DPI (stačí stlačiť tlačidlo pre 500/1 000/2 000/3 000/4 000 DPI) sa prispôsobí vašim potrebám. Profil hráča môže byť uložený na externý disk a neskôr prípadne niekomu poslaný. Vstavaný makro editor dopredu spracúva až 52 po sebe idúcich príkazov. Hmotnosť myši sa dá regulovať 8 odnímateľnými olovenými závažiami (2,5 g/ks). Je možné tak upraviť váhu aj ťažisko a to tým, akým spôsobom závažia umiestnite. Po pripojení k počítaču je možné hneď začať používať, nie je nutné inštalovať žiadne ovládače (Plug&Play).

 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
161 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender Redragon Phoenix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Phoenix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Phoenix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Phoenix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Redragon Phoenix.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií