AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Defender Warhead G-120 black/orange

Zobraziť katalóg
Defender Warhead G-120 black/orange
3,5 13 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 110 dB/mW, pripojenie: 3.5 mm Jack, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2 m,
Kód:  JS280g34b2 Produktové číslo:  64099 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Warhead G-120 black/orange

Každý správny počítačový hráč by mal byť vybavený kvalitnými slúchadlami. Herné slúchadlá Defender Warhead G-120 zaistia vynikajúcu kvalitu zvuku bez šumu a vďaka ľahkému prevedeniu umožnia pohodlie aj pri niekoľkohodinovom používaní. Vďaka káblu s dĺžkou 2 metre dávajú užívateľovi pri používaní slobodu a spríjemnia obsluhu. Na kábli sa nachádza praktický a veľmi ľahký ovládač hlasitosti. Warhead G-120 sú tiež vybavené mikrofónom, ktorý ocenia najmä hráči multiplayerových hier pre tímovú komunikáciu.

Defender Warhead G-120 a jeho prednosti

  • Herné slúchadlá zaisťujúce kvalitný zážitok z hry
  • Ponúka čistý zvuk bez šumu
  • Súčasťou slúchadiel je mikrofón pre jednoduchú komunikáciu
  • Dostatočne dlhý kábel umožňujúci pohodlie
  • Pekný černo-oranžový dizajn slúchadiel
 

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň...chcel by som sa spýtať či tieto slúchadlá sú pohodlné na uši a že či mikrofon je dobry a nešumí...oplati sa ich kupovať na hranie csgo?

dobrý deň,zakúpil som si tieto slúchadlá a rozdvojku k nim nefunguje mi mikrofón čo mám robiť ?

Dobry den tato sluchatka bych tedy chtela stornovat ze sve objednavky bojim se ze je nestihnu dat pod stromecek kdyz budou dorucovany na prodejnu az 24.12

Zdravím, majú tieto slúchadlá pletený kábel?

Prečo je v popise 2x3,5 jack keď dolo v tabuľke pod popisom je do jednej mušle ? A ak sú do jednej mušle čo je proste z neznámeho dôvodu neuvedené tak dali by sa pripojiť na ps4 ?

zdravím jak budu muset snížit GTA5 abych to slyšel optimálně ?

Diskusia a poradňa k Defender Warhead G-120 black/orange
Príslušenstvo pre Defender Warhead G-120 black/orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Warhead G-120 black/orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Warhead G-120 black/orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Warhead G-120 black/orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Warhead G-120 fekete/narancssárga.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií