AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dekódovací modul Viaccess CAM701

Zobraziť katalóg
Dekódovací modul Viaccess CAM701
4,3 25 hodnotení
Čítačka – sada, dekódovací modul Skylink + karta Skylink, licencovaný Viaccess
Kód:  JT088g Produktové číslo:  G006b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dekódovací modul Viaccess CAM701 Predaj skončil

Dekódovací modul Viaccess CAM701

Dekódovací modul Viaccess CAM 701 s integrovanou dekódovacou kartou Skylink podporuje dekódovanie satelitného vysielania Skylink v HD kvalite. Je vhodný do všetkých satelitných prijímačov a televízorov s podporou CI+ vrátane satelitného tunera. Karta je neoddeliteľnou súčasťou modulu a nemožno ju oddeliť. Pre plnú funkčnosť je nutné modul registrovať v zákazníckom systéme Skylink. 

Kľúčové vlastnosti dekódovacieho modulu Viaccess CAM701

  • Integrovaná neoddeliteľná dekódovacia karta Skylink
  • Nový typ CAM modulu licencovaný Viaccess
 
 
Poznámka:
» Všetky CI a CA moduly

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den aky je rozdiel medzi modulom CAM803 a Cam701 dakujem

dobry den mam televizor od TCL a pouzivam na nom modul CAM803 ale ked vypinam telku tak na minútu mi nahodi tabulku ze nieco si uklada fo pamete ,rozumie si skylink modul s televizormi TCL ? dakuj

Používam satelitný prijímač Linkbox HD. Bude v ňom dekódovací modul Viaccess CAM701 fungovať? Aby som ho zbytočne nekupoval a neaktivoval, keď nakoniec zistím, že v tomto satelitnom prijímači nefunguje.

Dobrý den. Zakoupil jsem tento modul , ale už mám kartu na Skylink . Tak se chci zeptat , jak je to z aktivaci abych nemusel platit 2 poplatky . Jaké jsou možnosti

Dobrý den, rád bych si zakoupil tento dekódovací modul do své OLED tv. Rad bych věděl v jaké kvalitě bude obraz? Je nějaký rozdíl mezi CAM 701 (urcemy jen pro skylink) a CA modul IRDETO SMIT CI+ (Skylink READY)? Mnohokrát děkuji. S pozdravem, Martin

Prosím o odpověď, zda satelitní modul CAM 701 je i pro televizi Huyndai DVBSH465PVR

Ked mam existujucu zaplatenu kartu skylink, mozem ju do tohto modulu vlozit a pouzivat dalej?

Bude tento model fungovať do tv. LG 50NANO813PA

Dobrý den. Bude mi tento model fungovat v Tv. ORAVA LT-ANDR32? DĚKUJI.

Dobrý den, lze do tohoto modulu vložit stávající aktivovanou SAT Skylink kartu, nebo již nelze do tohoto modulu dát žádnou kartu. Předem děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Dekódovací modul Viaccess CAM701
Príslušenstvo pre Dekódovací modul Viaccess CAM701 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dekódovací modul Viaccess CAM701. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viaccess CAM701. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viaccess CAM701 dekóder modul.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií