Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958

Zobraziť katalóg
Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958
5 1 hodnotení
Herná myš – drôtová, optická, USB, RGB podsvietenie, 12000 DPI, 13 tlačidiel
Kód:  ADP2f013 Produktové číslo:  275-BBCR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958 Predaj skončil

Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958


Herná myš Dell Alienware AW958 s optickým senzorom s citlivosťou 12 000 DPI, by nemala chýbať na stole žiadneho hráča akčných hier. Myš zaujme okrem svojich jedinečných vlastností a funkcií tiež ikonickým dizajnom, ktorý sa objavuje naprieč hernými produktami značky Dell. Táto herná myš si vás získa rýchlou odozvou, možnosťou ovládania citlivosti počas hrania, 250 IPS alebo zrýchlením 50 G. Myš je samozrejme plne programovateľná či modifikovateľná pomocou prídavných panelov alebo závaží. V kombinácii s precíznym optickým senzorom už nebudete o krok pozadu. 


Kľúčové vlastnosti myši Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958

  • Špičkový optický senzor - 12 000 DPI
  • RGB podsvietenie
  • 13 programovateľných tlačidiel
  • Výmenné bočné kryty a závažia
  • Pripojenie pomocou USB kábla
  • Ikonický dizajn Alienware
  • Prepínače Omron so životnosťou 50 miliónov kliknutí

Herná myš ako stvorená pre dlhé hranie

Myš je navrhnutá pre dlhé hodiny hrania, je tak pohodlná a príjemná aj pri dlhom hraní či práci na počítači. Alienware Elite Gaming Mouse je vybavená aj podporou pre palec a výmennými bočnými krytmi pre dokonalé prispôsobenie. Hernú myš možno tiež upraviť pomocou závaží. Prepínače Omron vynikajú precíznym spracovaním a sľubujú životnosť až 50 miliónov kliknutí. Nechýba ani 13 programovateľných tlačidiel.


Myš so svetelnými efektmi

Inovujte svoj herný zážitok prostredníctvom systému AlienFX - RGB osvetlenia, ktorý je navrhnutý tak, aby priblížil hernú situáciu, ktorú práve hráte, pomocou svetelných efektov. Parametre myši možno nastaviť ľahko a rýchlo pomocou aplikácie Alienware Control Center, ľahko tak zvýšite svoj herný výkon.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
9,6 cm Hotovo!
Výška
4,04 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
197 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
12 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tuto myš a nemohu k ní sehnat ovladač pro změnu barev. Poradí mi prosím někdo ?

Diskusia a poradňa k Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958
Príslušenstvo pre Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Alienware Elite Gaming Mouse - AW958.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií