Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 "

Zobraziť katalóg
Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 "
Taška na notebook do uhlopriečky do 17.3 "
Kód:  ADP1c803 Produktové číslo:  5397063515769 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 " Predaj skončil

Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 "

Alienware Vindicator Messenger Bag je štýlová brašňa, ktorá je vďaka jednoduchosti svojho dizajnového prevedenia a farbe navyše veľmi elegantné. Taška je navrhnutá pre bezpečný transport vášho notebooku bez straty komfortu pri cestovaní. Pojme notebooky až do veľkosti 17,3 ". Jej dlhodobú životnosť a príjemné nosenie zaistí vysoko hustý nylon, ktorý je veľmi ľahký (celá brašna váži len 1,2 kg) a odolný.

Pohodlie bez kompromisov

Vďaka nastaviteľnému polstrovanému ramennému popruhu a nízkej hmotnosti brašne vás už nikdy nebudú trápiť otlačené a pomliaždená ramená z nosenia. Vystužená a polstrovaná zadná časť tašky je vyrobená spôsobom, ktorý napomáha cirkulácii vzduchu. Vďaka tomu sa už nemusíte obávať nepríjemného tepla na chrbte v letných mesiacoch.

Odolnosť zaručená aj v nepriaznivom počasí

Alienware Vindicator Messenger Bag bola navrhnutá ako vysoko odolná proti silnému dažďu alebo sneženiu, vďaka vode odolné klapke, ktorá ochráni vaše prístroja i dokumenty. Vonkajšia časť tašky je potiahnutá vysoko hustým nylonom, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom.

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm Hotovo!
Šírka
44,45 cm Hotovo!
Výška
34,29 cm Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
12,7 cm Hotovo!
Šírka
44,45 cm Hotovo!
Výška
34,29 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zmesti sa do nej Alienware 17 R4? Myslim tohto rocny model s 10x0 grafikou.

Diskusia a poradňa k Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 "
Príslušenstvo pre Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17.3 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell AlienWare Vindicaor Messenger Bag 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Alien Vindicaor Messenger Bag 17.3 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Alien Vindicaor Messenger Bag 17.3 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Alienware Vindicaor Messenger Bag 17,3 ".
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií