Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Dell bezdrôtová dokovacia stanica

Zobraziť katalóg
Dell bezdrôtová dokovacia stanica
– bezdrôtová, pre zariadenia s CPU vPro 5. generácie, prenos technológií WiGig, VGA, mini DisplayPort, HDMI, 2×USB 2.0, 3×USB 3.0, 1×Lan
Kód:  ADP3d004 Produktové číslo:  452-BBUS Stránky výrobcu

Dell bezdrôtová dokovacia stanica

Pokročilá dokovacia stanica sa pripája k notebooku rýchlym a zabezpečeným bezdrôtovým pripojením WiGig. WiGig je špeciálne bezdrôtové rozhranie s rýchlosťou 10× vyšší ako WiFi, a tak nie je problém bezdrôtovo pripojiť 2 monitory, klávesnicu, myš, tlačiareň a iné periférie pomocou 3 USB 3.0 a 2 USB 2.0. Bezdrôtové spojenie s notebookom zjednodušuje prístup k prezentačnej technike v rokovacích miestnostiach. Notebook sa vám tak napríklad pripojí k projektoru aj k zvukovej aparatúre, akonáhle na váš príde rad. Podmienkou kompatibility je teda notebook s podporou tejto technológie alebo je nutné dokúpiť kartu Dell 1601 WiGig.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie k notebooku špeciálnou bezdrôtovou technológiou WiGig (60 GHz)
  • Bezdrôtové spojenie je oveľa rýchlejšie ako bežné WiFi a zabezpečené
  • Dok podporuje max. vzdialenosť 10 m (v miestnosti)
  • Súčasné pripojenie 2 monitorov
  • Pripojenie monitora cez moderné HDMI 1.3, mini DisplayPort 1.1 alebo VGA
  • 3 konektory USB 3.0 pre periférne zariadenia
  • Rýchly prístup do siete (gigabitový Ethernet)

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
1× DisplayPort 1.1
1× HDMI 1.3
3× USB 3.0
2× USB 2.0
1× RJ-45
1× Audio jack (mikrofón cez combo jack)

Napájanie:
Adaptér

Kompatibilita (notebooky vždy musí mať kartu Dell 1601 WiGig):
Dell Latitude 6430
Dell Latitude E5440
Dell Latitude E5540
Dell Latitude E6430
Dell Latitude E7240
Dell Latitude E7440
Dell Precision M4800

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
12 cm Hotovo!
Výška
12 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
363,42 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12 cm Hotovo!
Výška
12 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
363,42 g Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde použít s DELL XPS 15 2016 https://www.alza.cz/dell-xps-15?dq=3859928&o=1 děkuji

Dobrý den, je kompaktibilní také s Dell Inspiration 13z? Děkuji DH

Diskusia a poradňa k Dell bezdrôtová dokovacia stanica
Príslušenstvo pre Dell bezdrôtová dokovacia stanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell bezdrátová dokovací stanice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell bezdrátová dokovací stanice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell bezdrátová dokovací stanice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell vezeték nélküli dokkoló állomás.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií