PET Aplikace

Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C

Zobraziť katalóg
Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C
Držiak na monitor – 2× USB 2.0, 2× USB 3.0, výstup pre reproduktor, USB-C
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ADM4f12 Produktové číslo:  452-BCJK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C Predaj skončil

Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C

Dell Dock predstavuje jedinečnú kombináciu doku a stojanu DS1000, ktorá umožňuje pohodlné dokovanie na vašom pracovisku. Svoje zariadenie jednoducho prepojíte so spoločným zdrojom dát a napájaním. Je kompatibilný nielen s vybranými notebookmi, pracovnými stanicami a tabletmi Dell, ale aj s inými od ďalších výrobcov s konektorom USB Type-C. K dispozícii budete mať pripojenie k DisplayPort portu prostredníctvom USB Type-C, čo je záruka jednoduchého pripojenia, a predovšetkým ostrého obrazu. K prepojeniu si vystačíte s minimom káblov, vďaka čomu ušetríte veľa miesta na pracovnej ploche. Do elektrickej zásuvky sa pripája pomocou jediného napájacieho kábla (monitor i dock).

Kľúčové vlastnosti stojanu Dell Dock DS1000

  • Stojan a dock v jednom
  • Podpora až dvoch monitorov
  • Kompatibilita nielen s produktmi Dell
  • Pripojenie pomocou USB Type-C
  • Prepracovaný dizajn
  • Možnosť polohovania stojanu

Jeden stojan, mnoho funkcií

Notebook alebo tablet možno pripojiť k dvom displejom a rozlíšením Full HD alebo jednému s rozlíšením 4K UHD pri 30 Hz. Samozrejmosťou je prepojenie ku všetkým bežne používaným perifériám. Stojan je polohovací – má funkciu naklápania a otáčania, a vy si tak môžete nastaviť monitor do ideálnej polohy. Dell Dock navyše podporuje rýchle uvoľnenie VESA, ktoré je dostupné u monitorov Dell radu E (s doskovým adaptérom – súčasťou balenia), P a UltraSharp s uhlopriečkami 19 – 27 palcov.

Špičkové vedenie káblov

Podporuje tiež funkcie, ako je Wake on Lan, spúšťanie PXE, odovzdávanie adries MAC a aktualizácie firmvéru doku (pri použití s ??kompatibilnými počítačmi Dell). Dell Dock DS1000 sa pýši kompaktnými rozmermi. Nechýba ani praktické vedenie kabeláže skrze stojan, káble sú dokonale schované a nijako neprekážajú na pracovnom stole. 

Kompatibilné zariadenia:
Dell Latitude 12 2 v 1 (7275), Dell Latitude 13 (E7370), Dell Latitude 11 (5175/5179), Dell XPS 12 (9250) a Dell XPS 13 (9350)

Pripojenie a funkcie Dell Dock

  • Podpora až dvoch monitorov s rozlíšením Full HD alebo jedného monitora s rozlíšením 4K UHD (30 Hz)
  • 2× port USB 2.0
  • 2× port USB 3.0
  • 1× výstup pre reproduktor (vzadu)
  • 1× Kombinovaný zvukový konektor (po strane)
  • 1× Rozhranie Gigabit Ethernet
  • 1× Napájanie notebooku Dell do 90 W (napájací adaptér 130 W je vstavaný v základni)

Obsah balenia

  • Dell Dock so stojanom na monitor
  • Kábel DisplayPort cez USB Type-C™
  • Napájací kábel
  • Doskový adaptér VESA

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Určenie
Na hranu stola Hotovo!
Počet ramien
1 x Hotovo!
Min. veľkosť monitora
19" Hotovo!
Max. veľkosť monitora
27" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Typ

Určenie
Na hranu stola Hotovo!
Počet ramien
1 x Hotovo!

Vlastnosti

Min. veľkosť monitora
19" Hotovo!
Max. veľkosť monitora
27" Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Dock mit Monitorständer DS1000 USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Dock mit Monitorständer DS1000 USB-C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell dock a stojan na monitor DS1000 USB-C.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií