Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell KB522 čierna

Zobraziť katalóg
Dell KB522 čierna
4,7 129 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, drôtová, čierna, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká lokalizácia klávesov, zabudovaný USB hub, USB
Česká klávesnica
Kód:  ADP2c006 Produktové číslo:  580-17678 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell KB522 čierna

Kancelárska klávesnica Dell KB522 so vstavaným USB hubom

Pre masívne nasadenie počítačov v kanceláriách je nutné zaobstarať aj zodpovedajúcu klávesnicu, ktorá vydrží aj menej šetrné zaobchádzanie. Klávesnica Dell KB522 predstavuje komplexné riešenie pre každodennú prácu na PC. V praxi oceníte aj niekoľko zaujímavých benefitov vrátane USB rozbočovača alebo multimediálnych kláves.

Dell KB522

Klávesnica Dell KB522 má numerický blok

Najmä v kanceláriách oceníte, že klávesnica Dell KB522 je vybavená plnohodnotným numerickým blokom. Klávesnicu tak bez problémov využijú aj účtovníci.

Dell KB522

Dva USB porty

Na hornej hrane za numerickým blokom sa nachádzajú dva dobre prístupné USB 2.0 porty. Ľahko tak priamo ku klávesnici Dell KB522 pripojíte prijímač pre bezdrôtovú myš alebo klasické flash disky.

Dell KB522

Dell KB522 má multimediálne klávesy

Sedem funkčných klávesov umožňuje pohodlný prístup k základným aplikáciám ako je kalkulačka, e-mail, prehliadač alebo okno Tento počítač. Vďaka tomu vám klávesnica Dell KB522 každý deň pomáha v pracovnej produktivite.

Dell KB522

Kľúčové vlastnosti klávesnice Dell KB522

  • Multimediálna kancelárska klávesnica
  • Dell KB522 ponúkne dva porty USB pre ďalšie možnosti pripojenia príslušenstva
  • Sedem multimediálnych kláves
  • Oddeliteľná opierka zápästia pre zabezpečenie komfortu

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
USB Hub, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske káblové klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné si klávesnici "ohmat"? Vyhovuje mi model: Dell KB813, ale ta má pro mě zase zbytečnou čtečku karet, tak hledám něco bez ní.. Děkuji

Dobrý den, je prosím možné ověřit, zda je dodávaná opěrka pro ruce polstrovaná či nikoliv. Děkuji S pozdravem Radka Kovačíková

Jakou verzi USB disponuje USB hub?

Dobry den, daji se objednat jen podlozka?

Dobrý deň prajem celej Alza komunite, hľadám vhodnú kancelárie k naším MACom, na prepojenie. Bude to spolu v pohode klapať?

Dobrý den, při zapojení této klávesnice do notebooku (který je rovněž česky lokalizovaný Dell), mi klávesnice na notebooku i tato klávesnice píše při zmáčkuní klávesy háček/čárka rovnou obojí takto: ´ˇ . Není tedy možné napsat např. "d" nebo "n" s háčkem atp. Při odpojení notebook opět reaguje správně. Nevíte prosím, zda lze nějakým nastavením opravit? Děkuji.

Když ji zapojím do noťasu a pak myšku do ní (do hubu) unese to nějak to napětí nebo něco takového? Nebude problém s rozpoznáním a fungováním myši? Děkuji.

Dá se na klávesnici taky hrát? Hlavně se ptám ma ghosting, (abych mohl běhat a skákat najednou :D ). děkuji za odpovědi.

Dá se na klávesnici taky hrát? Hlavně se ptám ma ghosting, (abych mohl běhat a skákat najednou :D ). děkuji za odpovědi.

Dá se na klávesnici taky hrát? Hlavně se ptám ma ghosting, (abych mohl běhat a skákat najednou :D ). děkuji za odpovědi.

123
Diskusia a poradňa k Dell KB522 čierna
Príslušenstvo pre Dell KB522 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell KB522 černá - CZ.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií