Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Dell Pre UC300

Zobraziť katalóg
Dell Pre UC300
Slúchadlá USB, čierna
Kód:  ADP2k002 Produktové číslo:  520-AAGV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Pre UC300

Sú obchodné hovory s klientmi vašim denným chlebom? Kompaktné slúchadlá Dell Pre UC300 vám je spríjemní nielen jednoduchým použitím, ale aj krištáľovo čistým zvukom a širokou kompatibilitou s programami z radu office.

kľúčové vlastnosti

  • Mnoho funkcií za priaznivú cenu
  • Vhodné pre obchodné telefonáty, konferencie aj prezentácia
  • Jednoduché sprevádzkovanie cez USB
  • Pohodlie i pri dlhodobom nosení
  • Mikrofón s funkciou účinného potlačenia hluku na pozadí

Pre rôzne príležitosti

Nielen telefonáty, ale aj konferencie alebo prezentácie pred väčším publikom sú vhodnými príležitosťami, pri ktorých sa po slúchadlách Dell Pre UC300 oplatí siahnuť. Vďaka technológii Plug and Play stačí na ich sprevádzkovanie obyčajné pripojenie do USB výstupu a kožené poťahy na mušliach zaručujú vyšší komfort pri dlhodobom nosení.

Do call centier ako stvorená

Ak chcete ukončiť hovor, znížiť hlasitosť alebo stlmiť mikrofón, výborne poslúži tlačidlá umiestnené priamo na šnúre slúchadiel. Obľúbite si potom najmä mikrofón, ktorý dokáže účinne minimalizovať hluk na pozadí. Dell UC300 preto výborne zapadnú predovšetkým do rušného prostredia call centier, v ktorých je kľúčové, aby k uchu vášho klienta ruch z kancelárie vôbec nedostal.

Balenie obsahuje:

headset
Cestovné puzdro
Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou tyto sluchátka s mikrofonem, nebo bez? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Dell Pre UC300
Príslušenstvo pre Dell Pre UC300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Pro UC300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Für Dell UC300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Für Dell UC300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Pro UC300.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií